home to blog Cata reclama poate incapea in Gmail?

Cata reclama poate incapea in Gmail?

Nu mai intrasem in Gmail de mult, conturile mele de mail le-am configurat pe outlook si le folosesc acolo.  M-am speriat astazi de cata reclama poate incapea acolo.

Si totusi zic ca mai sunt niste spatii in stanga si in dreapta, ca si asa apare bara de scroll jos, neincapand in 1280 px.

Partea buna e ca Google ofera pop3 mail, astfel putem folosi clienti de mail, dar ar putea sa treaca la modelul Yahoo! si sa ofere optiunea asta doar pentru userii care platesc.

12 thoughts on “Cata reclama poate incapea in Gmail?

  1. Yahoo are POP3 gratuit, pe conturile cu yahoo.co.uk, na, britanicii sunt mai conservatori. Nu sunt sigur că oferă acelaşi lucru şi în alte variante, dar co.uk aşa este.

  2. Folosesc “Better Gmail” pe Chrome si nu mai am probleme cu reclamele 🙂 Stiu ca exista si pt FF extensia asta.

  3. dacă nu ar fi atâtea reclame cum şi-ar mai permite ei să ofere acest serviciu de mai gratuit şi în plus şi pop3? o soluţie pentru pop3 gratuit pe conturile standard de YahooMail este YPOPs şi chiar funcşionează cu majoritatea clienţilor de mail.

  4. Tu când ai numărat ultima dată câte reclame are doar pe frontpage realitatea.net? Sunt 15, îți zic eu, să nu te obosești prea mult! 😛

  5. Exact in momentul asta nu am nici o reclama in gMail. This is great.
    Cand intru de pe 1080p oricum e foarte departe reclama din dreapta de titlul si continutul mailului si atunci chiar nu le observ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: