home to blog Cat spam face Ziare.com?

Cat spam face Ziare.com?

Cat incape e raspunsul corect.

 

Si pentru ca  nu-i asa, cheia optimizarii unui site este codul scris pe o singura linie, javascripturi optimizate si imagini asezonate corect, ziare.com baga si o infuzie de taguri despre orice, facute dupa un algoritm, nu asa aiurea. Si cum e algoritmul? Pai se iau franturi de fraze din stirile existente si se genereaza frumos si automat tag-uri. Teoretic asta exista pentru engleza acum ceva timp (era chiar un plugin de wordpress pentru asta), cred ca asta a fost inspriatia si faptul ce l-au modificat in Romana.

Le merge acum, nu le va mai merge atunci cand Panda de la Google, deja prezent in Romania va sesiza ca e spam. Iar apoi  vor iesi din cautari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Cat spam face Ziare.com?

  1. Crezi? Eu nu cred că Google este chiar atât de motivat să elimine din index spamul, mai degrabă pare interesat să promoveze conținutul de calitate, oricum algoritmii folosiți de Google par a produce un fel de inteligență artificială, ai încercat căutarea pe imagini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: