home to blog Cat plateste PNL-ul?

Cat plateste PNL-ul?

Oare cat a platit PNL-ul ca sa fie atat de important astazi? Adica are doar 20% din parlament, poate sa moara linistit, sau e prea important daca alianta PD-PSD cedeaza.

Si totusi, de ce sa fim obligati sa auzim numai de PNL in sus si PNL in jos? Si daca nu iese Tariceanu?
Ah, cum vedem ca e PNL-ul in vrie? Pai uite cum se ingramadesc ca [insert word here] sa apara la televizor.

In poza de mai sus putem sa-l vedem pe Victor care cască citind un SMS, pe Dana care se stramba si in spate plebea de la PNL pe care nu o cunoaste nimeni si n-a aparut niciodata la televizor. Acum se pot lauda ca au fost la antena3. 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cat plateste PNL-ul?

  1. Chiar ma intrebam care este rostul oamenilor din fundal. Seamana cu tiganusi care sar in spatele reporteritei, disperati ca sa se vada la tv!

  2. Și eu am avut aceeași impresie despre guvizii din spate care fac figurație. Oare or fi aplaudaci reprofilați profesional în statui/momâi?

  3. Aseara cand am trecut intamplator pe la TV si era tampenia… pardon, transmisiunea asta, am avut impresia ca e revolutie din nou. Apareau mai multi omuleti in picioare, in cadru, si unul vorbea raspicat. Adica exact ca in 89, in sediul TVR. Singura diferenta e ca atunci aia discutau despre libertate si democratie, acu se discuta despre ciolan.

  4. Si ce daca are numai 20 % din parlament. De asta exista democratie mai baiatule…si nu mai e comunism sa fie decat un singur partid… bai boule care esti… trebuie sa existe opozitie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: