home to blog Cat jurnalism se face in Romania

Cat jurnalism se face in Romania

633 de posturi de radio, 750 de posturi de televiziune, cu emisie terestră şi prin satelit, precum şi un număr de 3727 de reţele de distribuţie prin cablu.

Si ne mai miram uneori de ce presa romaneasca umbla doar dupa cancan. De ce cautam sa nu informam publicul si doar sa atragem atentia spre un consum de media nu neaparat relevant, cat facut in asa fel incat sa manipuleze omul. Si acum inteleg ca sloganul ala cu ati mintit poporul deja nu mai e de actualitate. Cu care televizor sa-l minti? Cu unul din cele 750 de posturi? La care se uita cat? Maxim 5 milioane de oameni?

Sa mai adaugam aici cele 40.000 de bloguri. Asta inseamna ca romanii sunt un popor extraordinar de informat, extraordinar de dezvoltat tehnic, iar totul ar trebui facut la vedere.

Si totusi se fura la noi. Iar jurnalismul se uita la fete, baieti si in gura lui Mircea Badea.

In alta ordine de idei, azi CNA face 20 de ani.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cat jurnalism se face in Romania

  1. Un număr record de televiziuni dar nu pentru că ar fi multă lume care are nevoie de informație/divertisment/cultură/știri ci pentru a servi unora și altora. Ce bine ar fi dacă aceste afaceri ar face profit, astfel oferind locuri de muncă (750 de televiziuni au nevoie de sute de mii de angajați) și plătind taxe și impozite la stat. Dar povestea e alta.

      1. sigur. și marmota … de ce ne mințim singuri? active sunt mult mai puține. și să nu mai vorbim de relevanță și influență. dar cifrele mari dau bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.