home to blog Cat faci din Centru pana in Chitila? Dar Invers?

Cat faci din Centru pana in Chitila? Dar Invers?

Ati votat ca nu se poate sa fac cel mult jumatate de ora din Chitila pana in centru? Dar invers? Asa a rezultat in sondajul asta, dar si alte discutii.

Asa incat ne-am suit in masini si hai sa vedem. De fapt sa vedeti voi, va las sa vedeti cat se poate din centru pana in Chitila la Rezidenz.  Pe Iulia am trimis-o in Drumul Taberei, ca ei ii place in Bucuresti.

Si nici nu am luat-o pe nici o ruta optimizata. Puteti vedea acum cand m-am dus in Chitila pe ce strada am mers, desi GPS-ul zicea sa merg prin alta parte, am zis ca stiu eu. Si tot am facut putin. GPS-ul zice ca destinatia din Chitila e la 6 kilometri de Universitate. Drumul Taberei la ce distanta e? Nu consumi mai multa benzina pana in Drumul Taberei stand pe loc in trafic?

Videourile le-am filmat fix acum o saptamana cand ningea, nu era pic de politist pe strazi si toata lumea era in crize de nervi, stres de cumparaturi si toti mergeau cu masinile deci. Daca nu ma credeti pot urca pe youtube si filmuletele cap coada, ca asa s-au facut masuratorile, in acelasi timp, la aceeasi ora, eu pe traseul meu, Iulia pe traseul ei.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Cat faci din Centru pana in Chitila? Dar Invers?

  1. Drumul Taberei este despartit de centrul Bucurestiului de ani lumina reprezentati de catre intersectii foarte aglomerate, gen Razoare sau Favorit.A fost un moment in aceasta vara in care ma indragostisem de un apartament aflat in imediata apropiere a parcului Moghioros. Bine ca dragostea m-a tinut doar trei zile, ca orice minune si m-am reorientat apoi. Si bine am facut.

  2. Eu sunt absolut sigur ca ajungeam mai repede in Drumul Taberei… nu asa de repede cum ai ajuns tu in Chitila dar pe acolo. E o foarte mare diferenta intre femei si barbati la condus!

  3. Nimic nou. Mereu la ora de varf cand eram in zona garii de nord – 1 mai si trebuia sa ajung langa Carrefour Militari mergeam pe Grivita, Chitila iar de acolo pe centura si ajungeam mult mai repede decat daca as fi luat’o prin Crangasi sau pe la Eroilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.