home to blog Cat dormi?

Cat dormi?

Tu … cat dormi pe noapte?
Si ce mananci daca dormi atat de putin?
Si, cum dormi de te trezesti odihnit?
Ce bei inainte de culcare?

Multzam de raspunsuri.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Cat dormi?

  1. pai… in mod normal, ca sa ma trezesc fresh, am observat ca am nevoie de vreo 12, 13 ore de somn daca nu mai mult. daca dorm mai putin de 10 sunt zombie. in general dorm cam vreo 8. la mine e destul de complicat pentru ca fiecare zi incepe la alta ora pentru mine, dar ma culc mereu pe la 1, 2. mananc de toate, junk, chinese si alte alea in limita banilor, dar nu exagerez. in schimb, beau ness, nu cafea, dimineata. singurul lucru sanatos la mine e ca mananc mereu de dimineata.
    am incercat sa-mi amintesc cand m-am trezit ultima oara fara ceas si fresh si n-am putut… o data am dormit 16 ore si m-am trezit cu o durere de cap de nu pot sa va explic.

  2. Cam 5 ore, de la 2 la 7. Ce mananca si parintii mei, deci normal. Fara calc pornit cand dorm, fara muzica, fara lumina, fara ganduri si vise.. In general, lapte, uneori apa (plata de chiuveta :P)

  3. EU BEAU MULT PEPSI CAM 2.5L ZILNIC LUCREZ DE LA 7 LA 18 DE LA 19 LA 1-2 NOAPTEA STAU LA PC MANANC ORICE IMI PLACE SI LA 6 MA TREZESC SI O IAU DE LA CAPAT CAM ASTA E VIATA MEA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: