home to blog Cat de trist e sa fii vedeta in Romania?

Cat de trist e sa fii vedeta in Romania?

Aseara la Starbucks ne-am intalnit noi prietenii, am stat la o cafea, am cunoscut lume noua, am facut poze, ne-am simtit bine, una alta.

In schimb altii au fost stresati rau de tot. Dar rau de tot, nu asa.

Au fost vedete la Starbucks la deschidere, acolo. Si nu orice vedete, de la Solcanu (asa il cheama nu?), la nu stiu ce blonda de la TVR.  Pe langa ele erau trei camere de filmat, una de la Kanal D, una de la Acasa si una de la perfecte.ro (exista si siteul asta).  In schimb imaginea era apocaliptica. Sus la etaj era simplu si linistit, jos erau vedete, lume, ceva oameni, dar in locul ala unde erau camerele de filmat nu era loc de aruncat un ac. Toate vedetele erau disperate sa se bage in cadru, sa le filmeze pe ele, sa le ia interviu, sa apara la acasa,  la Cabral in emisiune, sa ii faca poze lui Solcanu in timp ce mananca o prajitura … what the fuck?

Si ma gandeam cat de obositor o fi sa te duci tu … vedeta wanna be, sa alergi dupa televiziuni si sa intri in cadru ca sa te filmeze si pe tine si sa te dea pe undeva, sa faca ceva cu tine.

In tot timpul asta am stat sus cu cei de la Bine Dimineata (sau Paul, Ioana si Bogdan din reclama de la Vodafone) si colegii lor de la Radio21.

10 thoughts on “Cat de trist e sa fii vedeta in Romania?

  1. „Si ma gandeam cat de obositor o fi sa te duci tu … vedeta wanna be, sa alergi dupa televiziuni si sa intri in cadru ca sa te filmeze si pe tine si sa te dea pe undeva, sa faca ceva cu tine.” funny că și blogării fac asta în online. E a doua oară când dau de perfecte.ro în câteva ore, fără să vreau. Începe reclama d-acum..

  2. DA…adevarul e ca emisiunea lui Cabral e apogeul “vedetismului”! 🙂 Stau acolo se agita pentru atentie, o primesc intr-un final si apoi se plang de faptul ca sunt hartuite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: