home to blog Cat de stupizi sunt conservatorii astia??

Cat de stupizi sunt conservatorii astia??

Au facut azi demonstratie ca sa nu vina maine Sfarsitul Lumii.

Maine nu vine sfarsitul lumii, doar se intampla un experiment de accelerare de particule. Iar asta se intampla de prin 1960 incoace. Drept urmare n-avem de ce sa ne temem. 🙂 Pacat ca nu prind OTV as fi vrut sa-l vad pe Louis Furtuna sau cum il cheama pe tipul ala diseara. Sa ma simt bine.

Pana una alta sa ii vedem pe conservatori. Cat despre sfarsitul lumii … il vedem maine la ora 10 in direct :))


REALITATEA.NET – Speriaţi de experimentul de la CERN, liderii PC au protestat astăzi pentru anularea proiectului

11 thoughts on “Cat de stupizi sunt conservatorii astia??

 1. Bine… El chiar are dreptate dintr-un punct de vedere: banii ce ar fi putut fi cheltuiti pentru sanatatea oamenilor din lumea a treia.
  Dar, in rest, trebuie sa aflam si noi odata cum s-a format Universul, nu? :p
  Va recomand filmul “The Quiet Earth”, http://www.imdb.com/title/tt0089869/ . Dati-l jos de pe undeva! E plictisitor la inceput, dar ultima scena…

 2. Deci nu sunt de acord cu titlul, nici cu ce spui tu, dar totusi cred ca astia de la PC sunt cam idioti:)) sau cel putin tipul care vorbeste..e clar ca habar n-are modul in care ar putea influenta negativ populatia de 6 miliarde acel accelerator. Mie imi pare ca e doar un pampalau care incearca sa isi faca reclama:))
  Cu toate astea, eu crek experimentul de maine o sa fie un pas foarte important in istorie, fie ca totul o sa iasa bine, fie ca o sa se creeze o gaura neagra stabila:)) oricum ar fi, asta o sa fie un eveniment foarte important, insa eu cred ca pericolul e real, chiar daca putin probabil

 3. Am dat eu 1 minut pe OTV si era diaconescu care se plangea ca s-ar putea sa fie sfarsitul lumii si ca ei n-au apucat sa dezlege misterul Elodiei. Si o baba care se plangea ca un preot nu e ingust la minte si ca accepta experimentul ala si ca “iesea” din cele scrie in cartea invatata la facultate :)). Am ras si am schimbat canalul:). Oamenii astia sunt in filmul lor..

 4. Cuvinte cheie: Partidul Conservator, Sfarsitul Lumii, 0,1 % in sondaje, An electoral. -> Labagii politicii romanesti…Au impresia ca daca apar la televizor 5 min (cumulat pe alte canale in afara de antene) mai castiga 100 de voturi. Oricum penibili nu mai pot fi numiti ca deja au primit acest calificativ de 1 milion de ori.

 5. Mâine doar “încălzesc” instalaţia pe care au pornit-o în august, iar pe 21 octombrie are loc experimentul la care au muncit 11 ani. Şi nici atunci nu se va întâmpla nimic periculos, pt că sunt luate nişte măsuri de securitate extreme, cum nu există în natură.

  Explică-le asta şi imbecilului de Marinescu sau retardaţilor care de când au internet acasă se cred doctori în fizică atomică.

  Aaa… Şi mai citiţi şi voi nişte “almanahe” direct de la surse, să nu muriţi proşti, băi fraţilor: CERN şi Wikipedia.

  Piticule, scuze de reacţie, dar eu unul m-am săturat să tot aud/citesc despre experimentul ăsta în alt context decât cel ştiinţific şi informativ. Tu nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: