home to blog Cat de rau a fost?

Cat de rau a fost?

M-am uitat la Cerbul de Aur vreo 15 – 20 de secunde. Butonam telecomanda, m-am oprit pe TVR l-am vazut pe Horia Brenciu cantand, peste vreo doua ore dupa un film am vrut sa vad ce mai e la Cerbul de Aur, tot Horia Brenciu cantand … ba … a mai cantat si altcineva atunci acolo?

Am vazut in schimb scena, a fost aceeasi de acum cativa ani cu aceleasi neoane de data asta aranjate altfel.

In schimb am vazut primele reactii azi dimineata la Razvan si Dani. Astia 2 travestiti in femei au interpretat mai bine decat fetele de pe scena din Piata Sfatului. Dupa ce am plecat zambitor de acasa, am incercat sa ascult un radio, poate glumele de dimineata se leaga de Cerb. Nu am auzit nimic. Carcotasii au vorbit 2 minute dupa care au fost 6 minute de publicitate,  moment in care ma rugam sa dea cineva cu o bomba in radioul ala, la 21 nu mai avem matinal, iar Barbulescu Vali e un pic agresiv fara sa isi dea seama.

Si totusi … chiar nu s-a uitat nimeni la Cerbul de Aur nu? Ca n-a dat TVR-ul comunicate de presa cum ca au facut audienta, si cand nu fac audienta nu se lauda. Pupam dulce consiliul de administratie. 🙂

10 thoughts on “Cat de rau a fost?

 1. Brenciu am inteles ca a fost si azi dimineata la razvan si dani, eu am plecat la 9.30 de acasa si nu am vazut, dar ma intreb oare cum a dat ala din colt in colt cu glumele lui expirate sa nu se faca de ras, daca zici tu ca a cantat si aseara la cerb (eu nu m-am uitat)

 2. Brenciu nu a cantat atat de mult 🙂 30′-40′ dupa care a fost Ruslana in recital. N-ai pierdut nimic 🙂
  dar asta a fost vineri seara
  Cum, n-ai vazut comunicatele cu TVR lider de audienta :)?
  Sa pupam pe cerul gurii (si nici acolo) consiliul de administratie, de cap sa le fie!

 3. Eu am vazut 5 minute, timp in care a cantat chiar cel care a castigat. A fost oribil! Nu mi-am dat seama daca sonorizarea a fost proasta sau el nu avea voce, dar au fost 5 minute pe care nu pot sa le mai recuperez…

 4. Cerbul de Aur e gay. Si este atat de gay incat Horia Brenciu a avut recital p’acolo. Si mai este gay pentru ca din cauza lu’ h. Brenciu nu am putut bea o bere la terasa favorita deoarece fiindca pentru ca perimetrul era inchis publicului.

  Gay deci! Si Tvr1 e gay! Ma jur!

 5. Vai de mama lui Cerb. A fost de toata jena. m-am uitat un pic in prima seara…si dupa aia mi-a trecut. La ce criterii de ales vedete pentru recitaluri au la anu e foarte posibil sa o vedem pe Monicutza prestand pe acolo.

 6. M-am uitat eu la Cerbul de aur!Serile de concurs mi s-au parut dragute dar gala mi-a lasat un gust amar cand am vazut ca ne-am dat premiile intre noi!Ne-am dat in stamba ca de obicei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: