home Idiocracy Cat de prosti suntem

Cat de prosti suntem

Nu putem sa ajugem pe primul loc in toate siturile de video sharing din lumea asta cu protestul pro cultura de la TVR, unde s-au strans niste cativa oameni de bine. Trebuie sa ajungem tot cu cele mai de cacat faze: individul care si-a dat foc in Spania.

Stau si ma gandesc acuma, daca ala nu era atat de prost incat sa isi dea foc si il calca trenul, era o stire de la categoria diverse. Faptul ca si-a dat foc i-a adus notorietate, i-a adus efect, implicare, reclama. Din pacate reclama negativa lui si tarii de unde provine. Dar asta e total neimportant. La cat de prost suntem noi vazuti, de ce sa nu fim si pe mai departe?

Pentru ca nu ne putem lauda cu ceva de bine facut aici, sau afara. Trebuie sa ne laudam cu ceva spectaculos, care rupe gura targului … si bineinteles e de naspa. Eh … dar cel putin iar s-a auzit de Romania la CNN da? Deci e de bine … la CNN.

8 thoughts on “Cat de prosti suntem

  1. Pai se aude destul de des de Romania la CNN! Dar numai chestii urate. Intr-o seara butonam televizorul si am trecut si peste CNN unde tocmai era un reportaj despre Romania. Si ce sa vezi. Romii nostrii de prin Dambovita, fara acoperisuri deasupra caselor dupa care o imagine cu unii din spania care traiau intr-un sens giratoriu de pe nu stiu ce autostrada. Am mutat in alta parte pt ca mi s-a parut manipulare la maxim reportajul respectiv. Adica ei aratau acolo imagini definitorii pentru noi, lucru total denigrator si neadevarat! Dar nu-i invinuiesc deloc, asta fac si ai nostrii, nu numai ai lor!

  2. Eu zic sa sponsorizam astfel de evenimente…
    Sa renuntam la mitinguri idioate in fata la TVR si sa punem mana de la mana sa strangem bani[…] Eventual chiar in fata sediului CNN.

    Bun, cine urmeaza?

  3. Promovarea tine mult de organizare. Ai un eveniment ‘bun’, pozitiv, trebuie sa-l promovezi, altfel nu prea e interesant ‘by default’. Tine si de natura umana, ne atrage senzationalul.

    Iar faptul ca presa alearga dupa senzational, nu e ceva nou si nici (prea) de condamnat, din moment ce asta se si cere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: