home to blog Cat de prosti sunt politistii francezi? Cum a fugit complicele de la atacul de la magazin

Cat de prosti sunt politistii francezi? Cum a fugit complicele de la atacul de la magazin

Sunt doua imagini care fac inconjurul lumii. Prima este cea cu politistii care incearca sa urce dealul si nu pot. Iata-le.

Cea de-a doua imagine vine de la Paris, de la magazinul unde au fost luati ostatici. Autorul actiunii, complice cu teroristii a fost impuscat de politie. Aparent acest terorist, de la magazin, avea si el un complice acolo. Iubita lui. Iar in aceste imagini se vede cum o femeie fuge in alta directie decat fuge toata lumea atunci cand se evacueaza magazinul. Fix la fel ca in filme. Fix la fel ca in filme. Iata imaginile.


Charlie Hebdo – Les images de l’assaut de la… by francetvinfo

Si pentru ca mi se cer detalii. Urmariti va rog aceasta femeie. Iese cu tot grupul din magazin si se arunca pe jos, in alta locatie decat grupul.

poza 1

Apoi vine un politist si o ajuta.

poza 2

Femeia ajunge aici, politistul se retrage, iar apoi imaginea se misca si femeia dispare din imagine.

poza 3

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Cat de prosti sunt politistii francezi? Cum a fugit complicele de la atacul de la magazin

  1. Interesanta perpectiva, dar…daca te uiti mai bine, o sa vezi ca barbatul care vine dupa ea iese dintre ostatici. Si la 01:54 o sa vezi ca dispar din scena amandoi, barbatul sustinand femeia de dupa umeri.

      1. Daca te uiti mai bine la video o sa realizezi ca ai confundat “barbatul care revine inapoi” e unul(una) din persoanele care au traversat strada, iar in coltul video-ului o sa vezi ca respectiva femeie si-a continuat drumul impreuna cu aceeasi persoana imbracata in haine de culoare inchisa.

  2. Trebuia sa-l trimita astia pe Piticu, nu mai era nevoie de atata armata de jandarmi si antiteroristi. Rezolva Piticu treaba imediat, pac pac.

  3. nu vezi bine. pleaca cu un civil. iar politistul care pare ca se intoarce e de fapt un politist care traverseaza si e obturat la un moment dat de panou. iar cand femeia dispare in dreapta sus, e tot in bratele civilului care a ridicat-o de jos.
    poate e ea complicele, dar sigur nu pleaca singura.

  4. trist oricum ce a fost acolo .. daca e sa o luam asa pana si un bloger poate fi omorat de astia daca va spune ceva ce nu le convine 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.