home to blog Cat de important este Facebook

Cat de important este Facebook

Azi a picat Facebook pentru doua ore. Atunci mi-am dat seama cat de important a devenit Facebook. Voiam sa va dau un link si sa comentez faptul ca Facebook a devenit mai important decat Google si ca livreaza mai mult trafic decat Google in Romania. Dar, intre timp a picat.

Daca acum cativa ani, adica in 2006, cand pica netul, plecam la tigara si stateam jumatate de ora linistiti si vorbeam pana cand isi revenea reteaua, acum nici tigara nu a mai fost ceva interesant. Pentru ca in lipsa Facebook-ului, traficul a avut nevoie de sustinere. Iar alte retele sociale nu erau suficient de bune incat sa livreze ceva.

Daca e sa comparam retelele sociale intre ele, Google plus a avut trafic de 3 ori mai mare decat Twitter ieri, in pauza de Facebook. Iar daca va intrebati si cate vizite au venit din aceste doua retele sociale, raspunsul e … simplu: cu doua cifre. Adica nici 100 de vizite.

Si ca ziceam de Google, aici sunt mai multe detaalii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Cat de important este Facebook

  1. Ne-am agitat noi, ca incercam sa urcam niste poze intr-un album nou si nu mergea neam, tot dadea erori, desi Facebook-ul in rest functiona. Si deja ne panicasem putin pe sistemul “daca n-o sa mai mearga niciodata???”. :)) Aduce trafic, da, si cel putin din experienta noastra am remarcat ca o campanie platita pe Facebook aduce rezultate mult mai bune ca una pe Google AdWords.

  2. Ma cam ingrijoreaza chestia atsa cu cei mai multi vizitatori vin de pe facebook, fiindca arata ca oamenii citesc mai mult haotic, ceva ce le atrage atentia pe moment, si nu fiindca ei sunt interesati de un anume subiect pe care il cauta pe google sau alt motor de cautare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: