home to blog Cat de greu e sa realizezi un logo ca al Romaniei?

Cat de greu e sa realizezi un logo ca al Romaniei?

Pai e cam atat de greu, dureaza vreo 2 minute si 15.  Dupa care il trimiti la aprobat, ti se aproba si iti iei banii.

Doiu esti genial.

12 thoughts on “Cat de greu e sa realizezi un logo ca al Romaniei?

  1. Nici un logo din lume nu e greu de facut, odata ce stii cum arata. De aia se cheama logo, ca e o sigla simplificata. Sa ajungi la a sti cum arata e motivul pentru care se dau bani si necesita timp.

  2. Exista si logo-uri greu de facut? o_O Sau imi scapa mie ceva? 😐 Asta e o faza gen Mircea Badea, fara suparare. Entertainment for the (very)simple people.

  3. Daca tot il face in 2 minute, atunci Mr. Doiu poa’ sa faca logo-ul Romaniei de la anul, si sa ia el jde mii de euro, nu?

  4. mare om, mare caracter. ti-am zis ca s-au mutat emisiunile penibile de pe realitatea la tine pe blog, nu ? pe voiculescu cand il inviti ? … geezz – de copiat e in stare oricine.

  5. Cine a scris mai sus ca de copiat e usor, are dreptate. Dar nu numai tipul care a facut filmuletul asta a copiat, ci in proportie de 70%-80%, frunza si cromatica este copiata de cei care l-au creat. Ca au stat un pic mai mult sa-l adapteze pe hartie, ok. Dar tot copiat se cheama.

  6. Hai mă, bineînțeles că durează mult să inventezi un logo, dar să-l copiezi durează foarte puțin. @nwradu si @Dorian, ce-i cu argumentele astea? Cel care a făcut filmulețul a imitat exact ce a făcut echipa de branding. Au luat un logo, l-au lipit în Photoshop și au pus un text. Nu au stat ei să-l inventeze! De ce să le fi luat mai mult de 3 minute?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: