home to blog Cat de cacat suntem …

Cat de cacat suntem …

Deci (subiectul este noi – romania) am fost in Italia, cu Tariceanu in frunte ca sa facem o sedinta comuna ale guvernelor celor doua tari. Drept urmare Tariceanu s-a intalnit cu mafiotul de Berlusconi, iar ministrii de resort intre ei.

Numa ca ai nostri ministri sunt de cacat, de mare cacat. Cum dracu sa iti ofere Berlusconi o cravata ca tu esti atat de incompetent, nespalat si nesimtit sa nu stii sa iti asortezi o cravata cu un costum. Si te mai chemi si ministru. Sau si te mai chemi si un ministru de justitie, unul din oamenii care ar trebui sa stie cel mai bine cum sa se imbrace, sau care sa arate cel mai bine dintre ministri.

Video

Si atunci de ce sa nu ne numeasca toti nespalati, tigani si imputiti? Pentru ca putem nu?

Pe scurt, au fost ai nostri in Italia si s-au facut iarasi de cacat. Ca deh, atat pot, asta merita.

9 thoughts on “Cat de cacat suntem …

  1. Aloo, colega, n-am inteles de unde pana unde un ministru de justitie trebuie sa se imbrace mai bine ca ceilalti ministri… 🙂 Pai, ce, e ministrul elegantei, bre…? Mai degraba primul ministru, care a fost manechin – unii zic ca a si ramas o papusa in mana nu stiu cui – ar trebui sa dea tonu hainei care-l face pe om… Sau ce vrei sa spui, ca dansu nu e un domn…? 😉

  2. Pitucule…noi stim realitatea din Romania de multa vreme….Hai revina si tu in Romania si iesi din starea asta nasolie in care lasi impresia ca te afli:)

  3. Piticule, esti idiot! Tu deduci ca Predoiu e “incompetent, nespalat si nesimtit”, fiindca a purtat o cravata rosie?!?!?!
    Am fost colega de liceu cu Catalin si pe vremea aia era extrem de spalat si simtit.
    Piticule, tricoul tau ce spune despre tine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.