home to blog Cat castiga CFR-ul

Cat castiga CFR-ul

Intr-o ultima incercare de popularizare, PNL-ul a dat bilete gratuite de tren pentru studentii care vor sa se duca acasa week-endul asta. Pentru ca studentii aia nu se vor duce acasa ca sa voteze, e o ingramadeala criminala in gara de nord si la casele de bilete pentru oricine vrea sa se duca in localitatea de bastina.

Acum stau si ma intreb doua chestii, oare studentii astia voteaza? Oare CFR-ul va primi bani pe bilete alea? Sau cati controlori vor fi in trenurile alea, ca sa verifice bilete. Ah nu … stai ca e mai buna intrebarea asta … cat de aglomerate si cat de jegoase vor fi trenurile astea cu bilete gratuite ?

6 thoughts on “Cat castiga CFR-ul

 1. Pentru uni care stau la mai mult de 200km de bucuresti..chiar e o combinatie, scutesc multi banutzi.. Asa ca pot sa se duca sa aduca merinde si poale-n brau..GTATIS si de fericire uita de vot cu siguranta.

 2. “oare studentii astia voteaza?”
  Eu da, o sa si votez

  “Oare CFR-ul va primi bani pe bilete alea?”
  Asta nu stiu, probabil.

  “Sau cati controlori vor fi in trenurile alea, ca sa verifice bilete.”
  Eu am vazut 2 controlori normali + 2 pentru supracontrol

  “Ah nu … stai ca e mai buna intrebarea asta … cat de aglomerate si cat de jegoase vor fi trenurile astea cu bilete gratuite ?”
  Ca de obicei

  “Oferta” asta este pentru orice persoana cu varsta intre 18 si 25 ani, nu doar pentru studenti. La gara iti cere doar buletinul.

 3. Cat timp kktu’ ala de accelerat (sunt personale mai curate…) face 350 km in 6 ore in conditiile in care e si supraaglomerat nu prea merita sa ma agit sa plec acasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.