home to blog Cat cantareste laptopul tau?

Cat cantareste laptopul tau?

O data cu lansarea in Romania a celui mai usor laptop, care este si cel mai subtire laptop din lume, Toshiba lanseaza un concurs pe Facebook pentru gasirea celui mai greu laptop din Romania.

Va spun de pe acum ca eu voi castiga concursul, imediat ce-mi dau seama care este situatia juridica a unui laptop de la munca, care cantareste numai 4.5 kilograme, iar incarcatorul inca 2.5 kilograme. Asa ca daca are cineva vreun laptop mai greu, desi ma indoiesc, e rugat sa anunte.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Cat cantareste laptopul tau?

    1. daca lampa care lumineaza LCD-ul nu mai merge se pune ca functional? adica ii dai cu laterna si se vede imaginea in el. :)) credeam ca e busit de tot pana l-am conectat la monitor extern si mergea perfect.

  1. Cica actualul(sau fostul ca’s in tranzitie) are 3.4kg fara baterie (Elitebook 8730w) si viitorul(actualul) are 1.82kg fara baterie :))

  2. Iar creativii p.lii. Greutatea unui laptop este o chestiune de alegere. Ăia care lucrează în design,chestii asemănătoare preferă o diagonală mai mare de unde și o greutate mai mare.
    Mai înțelegeam un concurs legat de cât te ține bateria sau cât de gros e, sau orice alt criteriu care poate fi cât de cât general și oarecum indiferent de diagonala laptopului.

  3. In regulament nu se precizeaza daca s-ar penaliza laptopurile “incarcate” cu plumb. Daca e functional, dar pun vreo 2 kg de plumb in el, are ceva? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.