home to blog Castigatorii licitatiilor 4G in Romania

Castigatorii licitatiilor 4G in Romania

Astazi au fost anuntati castigatorii licitatiei frecventelor 4G in Romania. Acestia sunt Cosmote, Orange, Vodafone si 2k telecom. Acestia din urma vor oferi doar servicii 4G. Impartirea pe frecvente este aceasta:

 

Banda 4G in Romania este cea de 1800 MHz si cea de 2600MHz. RCS & RDS  ramane in continuare sa ofere servicii 3G mobile.

Licentele 4G vor deveni active din momentul in care operatorul de telefonie plateste banii de licenta. Drept urmare, zvonurile spun ca pana la finalul anului avem posibilitatea sa vedem cel putin doi operatori ce vor oferi servicii 4G. Categoric vor fi cei de la 2K telecom si unul din operatorii puternici care are disponibilitate de cash.

8 thoughts on “Castigatorii licitatiilor 4G in Romania

  1. voi nu va uitati la cosmote.. care poate sa dea o mica lovitura neasteptata :))) oricum cred ca va fi orange.. ei au foarte sigur cea mai mare disponibilitate cash

  2. Salut,siteu-ul celor de la 2k telecom este acesta http://www.2ktelecom.ro,sa dat drumul la vanzari de abonamente de ieri adica 23 octombrie.In tara sunt amplasate mai multe antene care au raza de acoperire pentru internet 4g wimax in orasele mari si nu numai.Pentru abonamente si mai multe detalii contactatima:0741203138 sau ovy_calin@yahoo.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: