home to blog Castiga un televizor

Castiga un televizor

Dute in mall sa testezi noul Panasonic Viera 3D, intra pe net  si compune-i un review.  Cel mai bun review primeste premiu exact televizorul 3D despre care am vorbit. E atat de simplu, un televizor de 9.999 lei pentru un review.

Concursul “Panasonic=3D” se va desfăşura în perioada 1 iulie 2010 – 20 august 2010. Primul pas pe care trebuie să-l realizeze persoanele care doresc să câştige o plasmă NeoPDP Viera VT20, constă în realizarea unui cont de utilizator pe website-ul campaniei. Etapa a doua este marcată de perioada 18 iulie-3 august  în care persoanele înregistrate în concursul “Panasonic=3D” trebuie să îşi posteze review-ul personal pe http://www.viera.ro. Lupta pentru câştigarea marelui premiu şi a celor 150 de invitaţii la film se va desfăşura între 3-20 august,  câştigătorul plasmei va fi declarat concurentul care a obţinut cel mai mare număr de voturi pe parcursul concursului.

Regulamentul aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Castiga un televizor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.