home to blog Casti wireless Sony

Casti wireless Sony

Se dau niste casti wireless Sony. Nu stiu pe ce tehnologie wireless functioneaza, eu ma astepam ca se conecteaza prin bluetooth la calculator. Din pacate nu, e un fel de FM, pentru ca le dai drumul si:

… prinzi un radio pirat de prin vecini, ceva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Casti wireless Sony

  1. Cristi, ideea e ca pentru cat platesti, exact aia si primesti.
    Intereseaza-te de frecventa pe care opereaza si, daca e in afara FM 88-108 (ceea ce cu siguranta e), du-te si fa o plangere la ANRC si vin baietii cu instrumente de masura sa verifice emitatoarele din zona. Nu e ok ca ai acele interferente, dar oricum si castile sunt cam prastie, functioneaza pe un fel de FM…:)

    1. Se mai poate ca amplificatorul intern sa intre in oscilatie si sa “prinda” posturi de radio. Daca e asa, e recomandat sa le schimbi la magazin decit sa le duci la service in garantie.

  2. Cred ca te aflai undeva aproape de o antena radio, iar ce receptionezi tu e o armonica apropiata de 800 MHz. Asta patesc si eu, in caminul LEU, facultatea de electronica (zona metrou politehnica). Sunt o sumedenie de antene pe facultate si in camin prin in boxele de la calculator (cu fir) radio zu, RFI sau national FM in functie de cum pozitionez boxele. Am tot facut plangeri… degeaba.

  3. cred ca sony se razbuna pe aia cu modulatoarele FM si le foloseste tehnologia, din intelegerea mea cam aia foloseste, doar ca la un pret ceva mai mare 🙂

    Spor la retur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.