home to blog Castelul Bran

Castelul Bran

castelul bran

Nu exista loc mai prost comercializat in tara asta. Nu e nimic acolo. Ma scuzati, de fapt sunt pictoriale cu Regina Maria din perioada interbelica. Adica se vad tzatze, e aspect e frumos. Ma gandesc ca asa s-a dezvoltat ideea si conceptul de Playboy.  In schimb 3 camere, doi pasi si aici a stat Dracula. A stat si a baut nu? Nicidecum a stat sa munceasca.

Mult mai misto e cetatea Rasnov, unde daca s-ar investi putin s-ar putea readuce la viata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Castelul Bran

  1. Multi thailandezi ma intreaba de “castelul lui Dracula” si incerc sa-i conving ca nu e unica atractie turistica care merita vizitata in Romania.

  2. Dar castelul Huniazilor l-ai vizitat?daca te insori si vreti o nunta medievala (cu banii credca stai bine),poti sa faci nunta acolo.Cica e frumos.castelul se renoveaza si nu prea sunt bani.pacat,e un monument unicat in partea asta a Europei.

  3. “dracula” este cred cel mai puternic brand romanesc. Este trist ca cine poate sa o faca nu exploateaza resursele tarii asa cum trebuie. “Dracula parc”(2005) era un proiect ambitios dar merita pornit. Asta e…. sunt urmarite doar interesele unor “romani”.

  4. da… ai dreptate desi pe vizitatorii straini ii atrage faptul ca acolo o trait Dracula mei 😉 oricum daca ar face si romanii ceva pacolo ar fi bine dar slabe sanse.

  5. Tot ce atingem noi românii avem talentul să spurcăm. De unde şi varianta mai nouă a vechii vocabule : “Ţară frumoasă şi bogată caut popor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.