home to blog Căsătoriile gay, legalizate în Statele Unite. Cum va schimba asta lumea

Căsătoriile gay, legalizate în Statele Unite. Cum va schimba asta lumea

Căsătoriile gay au fost legalizate pe întreg teritoriul Statelor Unite. Până acum ele erau legale in 37 din cele 52 de state.  Masura a fost justificată prin afirmația că această căsătorie este o comuniune între oameni și nu între oameni și stat, iar aceștia sunt toți egali în fața legii.

Imediat după această decizie mai marii lumii Președintele Obama și Mark Zuckerberg au venit să salute și să îmbrațișeze această decizie. În acest sens oamenii limitați s-au grăbit să îi condamne și să îi stigmatizeze. Oamenii limitați fac asta.

Și totuși, de când lumea și pământul acestea se întâmpla. În antichitate ce credeți că erau fetele virgine din templele grecești, numite si oracol? In evul mediu sunt atât de multe povestiri din castelele de pe vremea aia, dar și de la casele oamenilor. Aberez? Uitați-vă în jur.

Am fost intr-o seară în club. Acolo m-am întâlnit cu un prieten. Și el mi-a făcut cunoștiință cu persoanele de la el de la masă. Mi-a zis, ea este prietena mea, ea este prietena ei. El era fericit în postura asta.

De altfel, al doilea om important al Planetei, Mark  Zuckerberg a postat pe net o hartă despre cum s-au dezvoltat comunitățile LGBT pe teritoriul Statelor Unite.

11403132_10102203639540491_1586708559397365618_n

 

Aparent este o intensă dezvoltare a acestor comunități. Practic este doar următorul nivel în comunicare. Aceste comunități au existat și înainte. Acum ele comunică.

Și nu au câștigat noi adepți, pentru că toate persoanele open mind pe care eu le cunosc așa au fost dintotdeauna. Nu te faci gay a doua zi.

Ideea e să nu vă temeți. Persoanele astea au fost și până acum aici. Inainte se ascundeau, acum le recunoaștem și le dăm voie să iasă pe stradă. Nu mai aruncăm cu pietre, decat izolat, în anumite state. Unde preoții sfintesc apoi locurile pe unde au trecut persoanele gay.

Partea nasoală e că încă avem mulți oameni limitați. Care nu că nu vor să audă de așa ceva. Că dacă ar auzi, ar fi indiferenți. Sunt persoane care vor arunca în continuare cu pietre. Și deși în lumea arabă avem haremuri, deci fete gay, în țările intens ortodoxe de rit vechi vor fi în continuare focare de eradicare a acestor persoane.

Lumea va fi mai bună. Dar până atunci  mai e.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Căsătoriile gay, legalizate în Statele Unite. Cum va schimba asta lumea

 1. Well, tinand cont de faptul ca Romania e o tara fosta nazista e greu cu mentalitatea anti gay. Imi pare rau de romani, chiar imi e mila, pana la un punct. Au o ura acumulata in sanul societatii vecina cu prostia…
  E greu sa ajungem tarile civilizate, nici macar nu ne dorim asta, pacat… in materie de libertate.

  1. Cred ca nu stii ce este libertatea… As vrea sa vad ce explicatie iis dai fiicei sau fiului de 5-8 ani cand o sa vada pe strada o parada gay. Ce ii spui? Ca aia vor sa si-o arda unu altuia de acelasi sex si vor sa arate la toata lumea ce fac ei in privat?
   De ce trebuie sa stiu eu/copilul meu ca si-o trag in cur acasa? Da este libertate sa faca ce vor ei in casa lor, nu este treaba mea si nici nu vreau sa stiu. Dar asta nu trebuie sa fie adusa pe strada si sa tipe ca vor “drepturi”. Au destul dreptul sa si-o traga in casa lor in particular. Sau incepem sa facem educatie sexuala gay in scoli? ca e cool si trendy nu? Si eu am libertatea de a cere sa nu ii vad ca se ling 2 barbati pe strada ca e libertate si am dreptul meu…

   1. Amice esti idiot?
    Esti romanul perfect tu ma, ai liberatea sa faci ce vrei, este? Poi educati copilul si nu il umple cu ura de care vad ca faci dovada, nazistule. Pe deasupra esti si ignorant… mai pune mana pe o carte de istorie…
    ”De ce trebuie sa stiu eu/copilul meu ca si-o trag in cur acasa?” Prietene nu e anormal commul asta…

 2. La sfarsitul textului faci o eroare mare: intr-un harem nu sunt “fete gay” (poti verifica in orice dictionar expicativ). Femeile alea impart acelasi barbat, dar asta nu inseamna ca se si impart ele intre ele…Acolo, in locul rezervat lor (nu neaparat spatiul de locuit/fizic), cele mai in varsta (de regula prima sotie) le invata pe cele mai noi sa nu fie geloase, sa fie dedicate, balande, iubitoare etc – (com)uniunea lor este “sacra”, dar nu (homo)sexuala (ca or fi si “accidente, se prea poate, dar nu avem de unde sti). Mai mult, in unele haremuri se cresc/se educa si progeniturile de sex feminin (facute cu acelasi “master”). E “casta lor”. Crezi ca fac si incest? 🙂
  Ca sa inchei, homosexualitatea este interzisa in Islam. Daca esti prins/prinsa, intai mananci o bataie crunta, iar daca repeti fapta, te omoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: