home to blog Carte cu autograf si fara poze

Carte cu autograf si fara poze

Am fost aseara la lansarea cartii cu mine: New Media de catre Dorina Gutu. M-am vazut si salutat cu oameni grei in internetul actual din Romania, oameni importanti ideologi, echipe de new media si altii. I-am cunoscut pe cei de la trafic.ro, pe luminitze, pe Vlad Stan, Bogdan Gavrila, Orlando Nicoara.
Adrian Nastase s-a bucurat ca m-a vazut si ca am mai putut schimba cateva vorbe. Nu va temeti eu n-am cum sa cad la fel ca Boc, macar de as cadea, as face o chestie misto in direct.
Am avut cateva discutii misto cu Andrei Rosca si Costin, am vazut fete de la jurnalism, multi studenti, echipa new-media de la realitatea.net . A fost acolo si Subi fericit de altfel, cat si bloggeri noi. (ping me to see you). Am filmat cu camera lui Costin, mai bine filmam cu aparatul meu foto, parca ar fi fost mai stabil. Si sa nu care cumva sa-mi permit sa-l uit pe Sorin Tudor, el zice ca se lasa de fumat la anul.

Pe scurt o lansare de carte misto, cu neasteptat de multa lume, mai ales neasteptat de multa importanta. Ceea ce nu ne face decat sa ne gandim la un viitor stralucitor nu? Voi citi cartea, sper, curand, daca nu v-o recomand voua.

3 thoughts on “Carte cu autograf si fara poze

 1. Doar o chestie as vrea sa precizez si ma retrag:

  “Am fost aseara la lansarea cartii cu mine: New Media de catre Dorina Gutu” -asta ai scris tu

  cum vine asta “lansarea cartii cu tine”?

  m-am dus pe siteul new media si acolo scrie clar ca se multumeste mai multor persoane (printre care si tie) care au dat SCURTE interviuri pentru carte.Deci eu zic ca mai multa modestie nu strica.O zi buna si succes.

  “Prin urmare, este timpul sa multumesc. Multumesc tuturor celor care, avand amabilitatea de a raspunde intrebarilor, sunt prezenti cu scurte interviuri in aceasta carte:
  Adrian Nastase; Alex Mihaileanu; Andrei Rosca; Carmen Holotescu; Constantin Cocioaba; Corina Gonteanu; Cristi Dorombach; Cristian Manafu; Darius Groza; Dragos Novac; Gabriela Cretu; Iulian Comanescu; Mircea Geoana; Orlando Nicoara; Razvan Matasel; Sorin Tudor; Victor Ciutacu; Zsolt Nagy.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: