home to blog Captura record a vamesilor de la Cluj

Captura record a vamesilor de la Cluj

De fiecare data de cate ori se aresteaza niste vamesi, niste politisti, niste doctori, niste parlamentari sau bugetari simpli; toata lumea implicata in acest proces, stiind ca apare la televizor incepe sa se laude. De data asta ANAF prin Direcţia Regională pentru Accize si Operatiuni Vamale CLUJ,  Compartimentul Informare Publica ne arata urmatorul comunicat de presa:

Deci ne laudam cu o captura de 387 de lei. E grav! E inadmisibil! Cineva va face puscarie pentru aceasta captura. Cineva va fi acuzat de contrabanda si de evaziune fiscala, mai rau, probabil si de trecere frauduloasa a frontierei.

Iar in tot timpul asta  vamesii astia care fac arestari au vile si masini de lux.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Captura record a vamesilor de la Cluj

  1. daca vamesii de la bihor,cluj au vile si piscina ar trebuii facute publice,…dar grosul mitei ajunge la mai marii pdl-ului-vs,.blaga pina nu demult ,iar acum ca-i criza mai subtirel… dar tot la capitala-i buba mare,mai multe .,, intrebatii pe liderii sindicali sunt o buna sursa de informare ,.stiu multe despre coruptia institutionala pe care partidul de cacao,pdl .l-au adus la nivel mare ,au luat lectia de la p.s.d. si au invatat-o si perfectionat-o,… coruptia,vorbesc acum,…

    1. sa vezi ce declara astia din vama de la GRANITA CU SIRBII ,CA ASTIA -S TARI IN GURA SI NU LI FRICA SA ZICA CINE-S BENEFICIARII MITEI INSTITUTIONALIZATE DE GUVERNUL BOC SI BASINOSU,MINCINOSU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.