home to blog Cand te doare in timpul sexului

Cand te doare in timpul sexului

De obicei inseamna ca ai pus-o.  Adica  ai o problema. Dar mai multe detalii putem afla daca raspundem cu da sau nu la urmatoarele intrebari. Bineinteles prima interbare ar fi faci sex? Cu o persoana de sex opus? Si te doare? Atunci continua la intrebarea 1.

9 thoughts on “Cand te doare in timpul sexului

 1. Nu am inteles ce inseamna durere ascutita? cealalta varianta care e, durere obtuza? De cand eram mic ma bantuie, tot timpul eram intrebat de doctori, e durerea ascutita? Nu, e tocita! Serios, voi ce intelegeti prin durere ascutita?

 2. Alex, parerea mea (nu sunt doctor) este ca durerea ascutita este asociata cu durerea foarte mare ce este concentrata intr-un singur manunchi de nervi pe o raza relativ mica – de unde si asocierea cu cuvantul “ascutit”.
  Ia de exemplu o durere de masea ce te face sa iti pierzi mintile si te doare intr-un singur punct, in comparatie cu o durere de stomac generala (nu poti indica cu exactitate locul in care te doare).
  Si daca ai analiza putin la rece, ai intelege ce inseamna pentru ca durerea nu este de un singur fel.
  Daca iti tai degetul nu te doare ca atunci cand calci intr-un cui.
  Parerea mea, cel putin.

 3. Valeuuu, nu are de ce sa te doara frate daca e totul ok si esti excitata. Decat daca ai tu o problema de ordin medical sau psihic, nu iti place de fapt partenerul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: