home to blog Cand te-ai gandit ultima data sa faci sport?

Cand te-ai gandit ultima data sa faci sport?

In week-end s-a desfasurat Cea mai mare ora de sport.

Si pentru ca la sala trebuie sa dai bani, parca e mai bine sa vii in parc si sa faci sport, sa iesi in evidenta si sa te bucuri de sanatate. Am vazut de altfel, multi fotografi, multe camere care filmau oamenii ce faceau sport. Dar n-am vazut niciodata oamenii care erau filmati si pozati mai relaxati ca acolo. Stiti doar ca atunci cand vrei sa pozezi pe cineva se ia pozitia de pitzi, se stramba la tine sau se uita intr-un fel. Nu, in parcul Lumea Copiilor, lumea facea sport: alerga, sarea, mergea pe bicicleta, orice.

Si a fost bine. Am vazut ca au fost si concursuri pentru bloggeri, dar si pentru oamenii care voiau sa faca sport. Si sport inseamna in primul rand sanatate, un tonus mai bun, o forma mai frumoasa.

Iar la Cea mai mare ora de sport, organizata de Dolce Sport, in parcul Lumea Copiilor am vazut o groaza de gagici care arata bine, o groaza de baietii buni (dar buni in draci! cum ar zice fetele), foarte multa lume fericita. Si daca ati ratat momentul, iata ce ati pierdut.

One thought on “Cand te-ai gandit ultima data sa faci sport?

  1. Super tare, daca stiam mergeam si eu. Problema este ca munca pe care o facem dureaza mai mult de 8 ore pe zi si seara abia apucam sa facem un dus, sa mergem la un magazin sa cumparam ceva de mancare. Cand te uiti la ceas este deja 23:00. Am ajuns niste roboti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.