Cand targetul tau e un penis (!!)*

* articolul contine cuvinte vulgare.

Sa deschidem internetul la intamplare. Tzac … l-am deschis. Sa citim:  tanara, 20 de ani, ofer placeri de neuitat, interese sex. Tel: …..

Sa analizam, tipa are 20 de ani e interesata de pula, e interesata sa ofere placeri, sa faca sex si atat. Mai e interesata de ceva tipa asta? Sa faca copii nu o vom vedea. Sa il gaseasca pe fat frumos si sa se lase de meserie mai putine cazuri s-au intamplat. Mai mult exista sansa sa se afle ce apucaturi avea iar lumea, inclusiv barbatii sa o ocoleasca de la un anumit moment inainte, sau sa se  duca la ea doar pentru anumite interese.

Atunci despre ce vorbim aici? Despre principii sau despre pula? Principiile in cazul asta sunt o pula. Pentru ca fata asta isi doreste acest lucru, adica o pula. Nu o vedem sa isi doreasca bani, pretul pentru acest lucru e mic, nu o vedem sa obtina profit de pe urma pulei, pentru ca viata e scumpa, mai mult are si concurenta – celelalte fete din aceeasi bransa care se lauda ori cu un Q 7 intr-o seara, ori cu un client care are bani, i-a dat mai multi bani, a batut-o bine si a plecat acasa.
Si pana la urma pula aia e efemera, o partida de sex dureaza o ora, castigi in urma ei cat sa iti ramana tie de-o paine, fara sa poti sa faci ceva mai bun, sa arati mai bine, sa fii mai sanatoasa, mai ales sa te dezvolti si sa faci ceva de calitate. Pentru ca oferind servicii bune lumea te va invata, te va respecta si va veni la tine din dorinta si bucurie, nu ca sa te bata si sa te lase deoparte atunci cand tie ti-e dor de pula lui.

Credeti ca am aberat pana acum? Nu, doar am expus o stare de fapt.

Articolul asta il aveam draft de o groaza de timp, iar in final trebuia sa fie o trimitere la online. Sa transpunem in online cuvintele de mai sus. N-am publicat articolul pentru ca nu stiam ca vor intelege multi cuvintele scrise aici. In schimb azi a venit motivatia. Daca antena3 e interesata de o pula, atunci cum putem sa le mai cerem ceva? Asta e targetul lor si sunt exemplul la ce am scris mai sus.

Si atunci … targetul lui ziare.com nu e acelasi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: