Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Daca am sti sa ne promovam in afara, sa le explicam strainilor ce vad intr-o limba mai frumoasa decat (p$#% mea, $@%!@ matii, $#@$#ul Dumn@#$@#%^ matii) sau decat (ai sa-mi bag @#$#@  mi-au furat banii), am reusi sa facem ceva cu tara asta.

Ray e un tip care face Vlog pe Youtube, ca multi altii de altfel, insa el chiar are succes, iar videourile lui ajung repede in topul vizualizarilor. Si pentru ca vorbeste frumos si funny in engleza, fac pariu ca isi scoate ceva bani din publicitate. In schimb vlog-ul sau de azi incepe cu imaginile de la accidentul de saptamana trecuta, imagini luate de pe REALITATEA.NET

Multzam Jorjh ca ai observat.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Pisi

  ce tare`i matza care danseaza la sf 😀 .. si .. macar de ne`ar lipsi noua partea cu promovarea .. la cate lipsuri avem ..

  Reply
 2. kunalex

  Nu prea se simte ca e video-ul de la noi, numa logo-ul de la realitatea.Oricum, e foarte tare Ray, il urmaresc de ceva vreme.Totusi, cum a intrat ala cu masina ..

  Reply
 3. Cosmin

  Ar trebui sa te uiti la Shaytards pe youtube.

  Tipul’ Shay Carl a facut cate un vlog in fiecare zi timp de un an. E tare tipu’ si are o familie extraordinara. Ar trebui sa-i urmaresti, asta daca n-o faci deja. Pun si link:

  http://www.youtube.com/shaytards

  Reply
 4. cristi

  Sa mai zica, cineva ca nu e Romania promovata. De cand cu Top Gear, care au facut o publicitate 50-50% good and evil despre Romania, au fost si comediantii aia Francezi, si acum tipu asta. Bine ca nu scrie pe undeva ca e filmat in Romania, de fapt stai, chiar daca scrie, s-a dovedit candva, ca majoritatea americanilor sunt prosti printr-un video, pe marele, maretul YouTube, deci nu trebuie sa ne facem griji..n-au auzit de Romania.

  Reply
 5. mike

  O sa-mi deschid si eu un birt cu aparate la parter si fete la etaj. Caut o locatie specifica, ceva in marginea unui drum national intens circulat, intr-o comuna, in curba. Cu cat drumul e mai nesemnalizat, cu atat o sa am mai multi clenti. Sper sa-mi aduca cat mai multi clienti, eventual cu tot cu masina in local. Mai tarziu o sa-mi deschid, ceva mai la deal, si un service de masini sevan hand, un serviciu de tractare ,ceva. Pentru mine legile feng shuiului nu se aplica, daca am casa pe margine unui drum intens circulat sau in capatul unei curbe, eu vad doar oportunitati si mici afaceri locale. Sunt impotriva autotrazilor, ma plictisesc de moarte, vreau actiune, vreau sa fiu in stransa legatura cu clientii mei si cu tot ce inseamna precupetie tangentiala la drumul national. Drum national insemna bine pentru popor. Cu cat construim mai mult dealungul drumurilor nationale, insiruit, fara trotuare, cu atat mai bine ne promovam inclusiv pe yotube.

  Reply
 6. Ora Exacta

  Imi pierdeam si eu lucrul si am aflat acest articol al dvs.
  asa ca mi-am zis ca vreau sa va felicit pentru ceea ce ideea din sait.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.