home to blog Cand se hraneste pisica?

Cand se hraneste pisica?

Multi dintre voi aveti pisici, la fel ca mine. Tocmai de asta si Facebook stie cum sa acorde atentie pisicilor din lumea intreaga si nu oamenilor. Drept urmare, vine intrebarea clasica, cand se hranesc pisicile?
Cineva zicea ca e bine ca pisicile sa aiba bolul de mancare plin, ca se descurc ele singure. Da, e corecta afirmatia numai ca asa se fac ditamai grasanii(ele), pentru ca mancarea bobite din magazine e buna, dar lipsa de activitate a pisicii le face sa se ingrase necontrolat.
In alta ordine de idei, in ultimele saptamani am vazut ca pisica mea e mai normala la cap daca ii dau de mancare doar dimineata. Adica dimineata, de la 5 – 6, vine si ma trezeste ca ii este foame si ca are bolul gol. Asa incat, inainte de a pleca de acasa la 8 dimineata ii umpleam bolul si ii schimbam si apa, iar pisica se descurca cu asta pana a doua zi.
Acum, s-a schimbat ciclul. Pisica primeste mancare seara ca i se termina bolul. Dar asta o face si mai nervoasa si agitatala 8 seara, cum sa am eu bolul de mancare gol, nesimtitule nu ai grija de mine, eu pisica ta!
FB_20140808_23_38_11_Saved_Picture

Asa incat, pisica se hraneste cand? Si mai ales cat? Sigur nu fac ceva corect.

Bonus:

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Cand se hraneste pisica?

  1. Motanul meu primeste dimineata jumatate de plic, inainte sa plec la munca si jumatate seara (pe la 21:00). In rest, ii las apa proaspata si ii umplu bolul cu hrana uscata. Se descurca el. 😀 Succes!

  2. Pisicilor mele le pun de mancare de 2 ori pe zi : dimineata la 7-8 inainte sa plec si la 18-19 cand ajung.
    Mai demult am incercat si metoda cu mancare lasata tot timpul la discretie dar s-au ingrasat prea tare.

  3. Intreaba si tu la medic. Cel mai bine e sa ii dai de 3 ori pe zi, daca nu poti la pranz atunci ii dai dimineata si seara. Portia nu trebuie sa depaseasca 60g de bobite pe zi, indiferent cat de mare/grasa e pisica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.