home to blog Cand s-a scumpit abonamentul?

Cand s-a scumpit abonamentul?

Eu nu stiu cat platiti voi la RDS, am inteles ca platiti diferit in functie de unde sunteti, ce mai faceti si cand v-ati facut abonamentul. Insa pentru televiziune full + HD si internet full plateam 51 de lei, acum 71.

Si cum pe factura si pe pagina lor de net nu scrie nimic despre ce reprezinta factura sau ce produs s-a scumpit n-ai decat sa o iei ca atare. Partea buna e ca vor sa renunte la factura tiparita. Dar alte televiziuni HD nu vedem.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Cand s-a scumpit abonamentul?

 1. Eu platesc 96 lei pt toate serviciile RDS. Am maxim ce poate oferi RDS in Medias, adica toate programele de cablu inclusiv receiver HD + fiberlink2 la net + ab de telefonie.

 2. Eu plătesc 85 de lei pentru ce zice poe mai sus. Tot ce-i omeneşte posibil, net la viteza cea mai mare, cablu plus receiver, stick de net, telefon fix, toate prostiile.

 3. Poate s-au strecurat ceva convorbiri de pe fix/mobil care sa fie taxabile.
  La mine pana acum s-a pastrat aceeasi factura de cativa ani incoace, mai exact de cand au introdus acei 5 lei taxa de mentenanta sau asa ceva. Platesc 59 lei pentru abonament tv baza special fara chirie pentru nici un fel de decodor+fiberlink 1+fix+mobil(variantele free, fara abonamente separate cu minute and shit cum am vazut ca au aparut acum).
  Stiu ca abonamentul meu de cablu este 25 lei, fiberlink 1 este 29 lei si acea taxa de mentenanta 5 lei(in 2008 cand am facut contractul nu era, m-am trezit in 2009-2010 cu ea pe factura si acolo a ramas).
  Sa vad la factura de la inceputul lui iunie daca ma trezesc cu ceva in plus de plata.

 4. Eu zic să te uiţi în contract, la data semnării, că am impresia că tocmai ţi-a trecut anul cu oferta pe care ţi-ai făcut abonament şi te-a băgat la preţ normal.

 5. Cum sa nu scrie ma, pe factura scrie totul. Si nici nu-ti trebuie foaia, fa-ti cont la RDS pe site si afli de acolo ce ai la plata. De marit nu s-a marit nimic.

 6. Hai numai fiti ipocriti pentru ca in toata Europa pentru serviciile oferite de RDS se plateste in jur de 60-80€. Stiu ca forma de a te anunta nu e deloc potrivita pentru cresterea preturilor insa cei care sunteti mai saraci sigur puteti opta pentru abonamente mai ieftine si nu necesitati 100MB pentru download si 120 programe tv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: