home Idiocracy Cand romanul isi face singur dreptate

Cand romanul isi face singur dreptate

Se numeste lucru manual de obicei, interesant e atunci cand si incepe sa miroasa, sau sa puta. Sau pur si simplu sa se cace pe ea de cladire / institutie si ce mai e acolo.
Un individ s-a cacat in fata cladirii Vodafone din Charles de Gaulle si a intrat ca sa ceara hartie igienica probabil :))

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cand romanul isi face singur dreptate

 1. Daca sunt pe aici altii care vor sa-si spuna parerile despre vodafone sau despre alte companii din romania, fie ele si baci sau altceva, va invit sa o faceti civilizat si argumentat pe http://www.eopinii.ro

  Nu o sa se rezolve momentan nimic, dar noi speram ca in vreo 2 ani daca vor aparea mii de pareri acolo, multe companii isi vor schimba modul de-a trata clientii si stragegiile de “marketing”… Merita incercat!

 2. mda, mi-a placut BlindGirl… intrati pe eopinii, exact! asa sigur o sa se schimbe ceva. mai ales la vodafone
  Fratilor daca nu va place ceva nu-l folositi/cumparati!
  Nu-ti place vodafone ia-ti orange (nu o sa vezi mare diferenta nici acolo if you ask me).
  Nu-ti place Dacia 1300 sau Logan, ia-ti Cielo sau oricare alta.
  Nu-ti place Piticu, intra pe Zoso (aviz Mircea Badea).
  Nu-ti place buda de acasa, poti oricand sa faci caca in fata la Charles de Gaule 🙂

  Intrebarea e ce te faci cu altele la care n-ai atat de multe optiuni, sau chiar nici una?

 3. Ba ce rai sunt corporatistii astia!Nici macar hartie igenica sa nu-i dea omului… Corporatii fara suflet. In loc sa aprecieze ca si-a facut omul nevoile afara si nu inauntru, ei il iau la bataie. Halal omenie! Halal customer service! De kk-o!

 4. da webber, sigur va schimba ceva si sunt in stare sa pun pariu cu tine ca incet-incet in minim 2 ani de zile vei vedea rezultate.

  Dar va trebui multa rabdare si dedicare de la noi cat sa vada lumea ca nu e nici o corporatie in spate si nu sterge nimeni parerea oamenilor. Atunci cand se vor fi adunat mii de pareri si note mai vorbim.

  Nimeni nu a rezolvat probleme peste noapte, mai ales cand e defapt vorba si de mentalitatile vanzatorilor din .ro, indiferent ca firma vine din afara… Si de multe alte lucruri ce se schimba tot asa, foarte incet in .ro Poate insesizabil pentru unii dar se schimba.

  Principiul e simplu : daca 1000 de oameni or sa zica ca firma x e de tepari si ei au patit diverse, clauze, etc, bla bla, cazuri concrete, si vor da numai note de 1 ca atata merita aia si la calitate si pa profesinalism, etc.

  … E posibil ca firma sa isi schimbe tactica caci multi vor rezilia mai repede, prinsi de elanul asta de pe site. Si cand or sa vada efectul romtelecom grabit mult si se vor trezi fara abonati atunci vor proceda ca romtelecom si vor schimba destule in bine fata de ce ofereau initial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: