home to blog Cand premierul te da afara, tu nu mai lucrezi :)))

Cand premierul te da afara, tu nu mai lucrezi :)))

Stirea zilei e ca ANRCTI a fost desfiintata. Pana mea, pe scurt nu mai are cine sa dea amenzi pentru spam, nu mai are cine sa reglementeze, cine sa amendeze furnizorii de internet … etc …

Partea cealalta a distractiei e ca fostul sef de la ANRCTI a fost demis de premier, el a facut contestatie si curtea de apel i-a aprobat contestatia, drept urmare asta a venit azi la munca, insa tot azi i s-a desfiintat locul de munca 🙂

Asta din ciclul te pui cu Tariceanu. Din pacate din cauza unora ca sefii ANRCTI avem spam de la Urban Iulian & co, avem net prost de la monopolurile RDS si astral si asa mai departe. Ca sa nu mai vorbim de tarife si servicii de telefonie mobila. Ca nu poti reclama undeva ca nu ai internet pe mobil ca iti gasesc imediat o scuza ce tine de telefonul tau, iar pana vin ei sa verifice, instant semnalul isi revine.

14 thoughts on “Cand premierul te da afara, tu nu mai lucrezi :)))

  1. @NEOX … sincer da.
    Prefer un om care are o viziune asupra pietei de telecom destul de elocventa decat vreun pulifrici gen Piedone care toata ziua sa stea pe la televizor.
    @Piticu care monopol? Astral e o ruina si peste tot in tara in acest moment sunt cel putin 3 provideri care iti ofera solutii de conectare la un net mai mult decat decent.
    Viteza internetului in Romania este peste media europeana.
    Incearca Telefonica din Spania sau poate Telecom Italia, Turkcell , Invitel din Ungaria si o sa intelegi ce inseamna internet de proasta calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: