home to blog Cand nu merge afacerea facem spam

Cand nu merge afacerea facem spam

Astia de la Politica Tv au o atitudine total tampita.  Dupa o investitie serioasa, pentru o televiziune online au ajuns acum – se pare – la fundul sacului si drept urmare s-au apucat de spam. Pentru ca spam-ul e solutia afacerii tale. Ii agresezi pe toti cu mailuri, iar dupa aia nu ramane decat sa astepti raspunsuri si eventual o colaborare de la cineva care crede ca ii este adresat mailul.

Deci cum sa cred eu ca mailul ala imi este adresat, daca destinatarul este altcineva decat adresa mea de mail. Pana una alta e liber ca e spam nu? Ah, si-mi place cum incheie astia mailul: noi va furnizam continut video gratuit si dvs citati sursa.

10 thoughts on “Cand nu merge afacerea facem spam

 1. Pai astia si-au lasat oamenii neplatiti cu lunile ca nu au bani nici de salarii.Cameramanii si reporterii ce i-au avut i-au lasat balta cand au vazut ca nu primesc decat multumiri dupa cateva luni de zile.Acuma cik lucreaza cu studenti care vin doar de “amorul artei”.Daca au bagat 300.000 de EU in tehnica pot sa se kk pe ea daca nu au si oameni care sa o foloseasca profesional.Politica TV = Un Mare FASSSSS.Sau dupa spusele unora,niste bani spalati.

 2. asta a fost de mult…

  in momentul de fata primesc mesaje NESOLICITATE de la Politica TV aproape in fiecare zi, mai ales acuma cu scandalul becali, iar cand apas pe butonul “Dezabonare” imi deschide o pagina pe care pot sa ma dezabonez…introduc adresa mea de e-mail…siiii…surpriza: “Acest e-mail nu se afla in baza noastra de date.”

  :))

  pai daca nu in baza de date…de ce mai primesc mesaje in fiecare zi…

  SPAM ordinar ..

 3. le-am scris si eu sa ma scoata de pe lista de newsletter (desi nu ma abonasem in the first place) si asta am primit azi de la eduard:
  “asta e spam boule……daca nu iti iei doza la timp nu e vina mea…..”
  “ce distrus obosit esti”
  grozava atitudine!

 4. In legatura cu eduard…. cel mai mare cacanar, tampit si spalator de bani e omu asta. Am avut neplacerea de a-l cunoaste si culmea de a mai si lucra cu el. Mi-a parut rau, dar in acelasi timp am aflat si eu ca nu tot este roz. Asta e… de Eduard Dumitrascu si Politica tv feritiva cat puteti de mult… daca ii vedeti cumva, fugiti din calea lor!!!!

 5. sunt mari prosti si nesimtiti. colegii mei au plecat fara salarii un altul a fost batut de eduard dumitrascu pentru ca nu a montat bine o secventa si multe alte continua…eu am vrut sa le fur camera dar am aflat ca este un periculos acest eduard….daca se poate face ceva sa ii dam in judecata as fi bucuros sa ma alatur

 6. mojo media, agentia media a politica tv…intr-un timp incercasera si esentzetv.com sau .ro nu mai stiu exact..sunt unul dintre pagabuti, dar cand ma vazut k nu e nimic serios am plecat, dupa numai 3 saptamani… era o atmosfera palcuta, ne formasem un colectiv super, ne intelegeam bine, inca pastrez legatura cu colegii…eu totusi am primit 2 mil pt 3 sapatamani in care nu exagerez am avut doar duminik liber, in rest lucram de la 9 dim la 11 seara pt k trebuia sa fugim sa prindem metroul…. pacat ca isi bat joc de oameni!!! ne povestea alexandra, sotia stimabilului eduard ca ea a format-o pe ilinca vandici, k i-a facut emisiune laurei andresan…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: