home to blog Cand ne batem joc de fotbal.

Cand ne batem joc de fotbal.

Pentru ca antena1 a platit mult prea mult pentru drepturile de televizare a ligii 1 de fotbal, de parca liga noastra ar fi mult mai impresioanta decat cea italiana, a cam ramas fara bani. Drept urmare, trebuie sa isi scoata cumva banii aia din fotbal. Iar daca banii nu vin din publicitate, pentru ca cine naiba sa cumpere publicitate pe niste meicuri de fotbal aiurea, raman alte solutii de a face bani din fotbal.

Teoretic banii trebuiau sa vina din abonamentele de la Digi Tv, sau din contractul lor cu UPC. Cum UPC a demonstrat ca se poate, nu a cumparat pachetul de televiziuni GSP tv :), ceea ce ma bucura.

Dar sa fim seriosi ma… crawl pe un meci in direct? Habar n-am de cand se intampla asta, e prima data cand ma uit eu la un meci si asta pentru ca butonam telecomanda. Si 1.19 euro, pai nu-i asa ca e normal sa fie atat de scump? Bine, aia care trimit sms-uri sunt de vina pentru ca le trimit, dar nici serviciul de sms nu e atat de stralucit. Spre exemplu nu stie de diacritice si e bine sa vezi pe televizor aparand patratele in loc de sms. Sa vedem si daca injura cineva se intampla sa apara pe post? Sau copiii de la serviciul de sms-uri stau sa stearga mesaje in prostie?

Acum mi-am adus aminte si de unde au invatat.

15 thoughts on “Cand ne batem joc de fotbal.

  1. Ai mare dreptate. Mi se pare deja o mare nesimtire ca dupa publicitatea din timpul meciului sa inventeze si porcaria asta cu comentatul prin sms. Pacat ca sunt si din cei care chiar pun botu’.
    Intre timp s-a facut 1-1.

  2. Hai Piticule. Recunoaste ca televiziunea din Romania, in general e praf, nu doar la Antena, cea mai buna o avea Kanal D, dar tot prost stateau cu stop cadrurile.

  3. Cand ne batem joc? Cam tot timpul! Cum? Facand ca aseara, concursuri cu “primii trei care suna vor primi nu stiu-ce”. Asta pe tot parcursul meciului! Nu vor fi sunat inca 3 oameni in prima ora jumate? Penibil

  4. @ alinush : kanal D aveau o ochipa de filmare pentru meciuri din italia 😉 cat despre aparatura lor … se poate spune ca sunt undeva putin peste otv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.