home to blog Cand Google nu e bun

Cand Google nu e bun

Poftim exprimare primita pe mail:

Sal piticu ! Sunt Dan ( http://care-este.blogspot.com ). Mi-am luat ban de la jegurile astea, ce dracu sa fac ? Ce vor sa spuna ? Cu ce reprezint un risc pentru agentii lor ? PLS AJUTA-MA DACA POTI ! Si daca stii cumva ce mail sa le dau sa-i conving ca nu am facut nimic gresit .. Ms

Raspunsul e simplu si nu stiu de ce stau sa ma chinui atat sa il tot zic. E bine ca Google a inceput sa iti dea un mail in Romana, dar e rau ca nu au tradus totul, asa ca romanii nu stau sa citeasca in engleza, ei sunt de acord by default cu ceea ce scrie acolo.

Draga Dan:

nu ai voie sa dai click pe anunturile tale, nu ai voie sa instigi in a se da click-uri pe anunturile tale, nu ai voie sa ai afisari produse voluntar pentru anunturile tale.
situl tau nu are voie sa se opuna politicilor TOS de la google

vezi ca ai primit si un / alte mailuri de avertizare de la google. Si daca citesti ghidul si helpul ce frumos ar fi.

Nu vei mai putea avea google adsense pentru pagina aia.

19 thoughts on “Cand Google nu e bun

  1. In afara de cei de la Adsense nu prea are nimeni cu ce sa te ajuta. Bafta! Poti sa treci pe Neogen (pacat ca nu-si adapteaza reclama la context f bine precum Google). Mai sunt cateva alternative la Adsense, dar in afara, insa vei scoate f putin in comparatie cu ceea ce-ti da Google.

  2. si oricum daca nu iti vor scoate banu’ .. adik daca nu voir e isa te creada k nu ai facut nimik .. stai linistit .. k nu mai vezi adsense .. k mi se pare k au o regula din asta pe akolo .. eu mi`am patit`o .. si am zis adio Adsense .. piticu park stie faza

  3. Mihai00 si daca e sa raman cu ban, ce site ar mai fi ? vad ca tu ai textad , e bun de ceva ? am auzit ca nu prea baga reclame sa-ti scoti bani ( am intrat pe blogul tau si nu ai nici una cu P ). Alta alternativa ?

  4. Hmm… m-am inscris si eu de ceva timp. Am citit politicile, tot, si mi-am dat seama ca e instabil de tot programul. Asa cred eu: poti sa fi eliminat oricand, din greseala ta, sau ca-ti vor altii raul. Ce ziceti de astea:
    1) Daca un nebun da click-uri ca disperatul pe reclamele tale,(cu [rea] intentie), cum ii convingi?
    2) Daca cineva iti copiaza din codul sursa scriptul AdSense si-l pune pe un site nepermis? Ei stiu ca e scriptul tau, dar nu cere nimeni explicatii de genu’ “Ce cauti acolo…?”
    Am observat ca se vede usor scriptul in sursa si e identic cu ce-ti dau ei. (Sper sa nu va invat la prostii)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: