home to blog Cand Google nu e bun

Cand Google nu e bun

Poftim exprimare primita pe mail:

Sal piticu ! Sunt Dan ( http://care-este.blogspot.com ). Mi-am luat ban de la jegurile astea, ce dracu sa fac ? Ce vor sa spuna ? Cu ce reprezint un risc pentru agentii lor ? PLS AJUTA-MA DACA POTI ! Si daca stii cumva ce mail sa le dau sa-i conving ca nu am facut nimic gresit .. Ms

Raspunsul e simplu si nu stiu de ce stau sa ma chinui atat sa il tot zic. E bine ca Google a inceput sa iti dea un mail in Romana, dar e rau ca nu au tradus totul, asa ca romanii nu stau sa citeasca in engleza, ei sunt de acord by default cu ceea ce scrie acolo.

Draga Dan:

nu ai voie sa dai click pe anunturile tale, nu ai voie sa instigi in a se da click-uri pe anunturile tale, nu ai voie sa ai afisari produse voluntar pentru anunturile tale.
situl tau nu are voie sa se opuna politicilor TOS de la google

vezi ca ai primit si un / alte mailuri de avertizare de la google. Si daca citesti ghidul si helpul ce frumos ar fi.

Nu vei mai putea avea google adsense pentru pagina aia.

19 thoughts on “Cand Google nu e bun

 1. exact asa mi-au zis si mie …fara nici un avertisemtn , nimic … direct … si cand le-am trimis mailul de recurs , raspunsul a fost exact ca si primul mail .. prezinti risc .. bye bye

  asa ca …

 2. 1. NU AM DAT NICI UN CLICK
  2. NU AM PUS PE NIMENI SA DEA CLICK
  3. NU AM PRIMIT NICI O AVERTIZARE
  4. NU AM INCALCAT NICI O REGULA DIN POLITICA LOR TOS

  DECI ??? CE SA FAC ??? SINGURUL LUCRU ESTE CA AM PRIMIT ASEARA 2 CLICK-URI APROPIATE CA TIMP. M-AM GANDIT ASEARA SA LE DAU MAIL SA LE SPUN CA ESTE CEVA SUSPECT.PE ZIUA AIA NU ERA NICI UN CLICK PE ANUNTURI DAT,DEODATA AU APARUT 2 SI POATE VROIA CINEVA SA-MI FACA RAU,DAR NU LE-AM MAI DAT MAIL, AM ZIS CA POATE ISI DAU SEAMA CA LA 100 SI CEVA DE VIZITATORI CE ERAU PE ZIUA AIA SE PUTEAU DA 2 CLICKURI DIN 100. ORICUM DEZACTIVAREA NU A FOST PT. CLICK-URI INVALIDE CA IMI SPUNEAU EI ASTA. ASADAR CE SA FAC ?

 3. aaaa cred ca am gasit problema ( nu stiu sigur ) ! una din regulile lor este sa nu existe alta reclama, altceva care sa semene cu reclamele de la google, iar eu am pus sub casuta de cautare google, 2 imagini cu “reclama ta aici” care au aceeasi culoare cu casuta. O fi de la asta ??

 4. In prezent Google exagereaza in ceea ce priveste politica AdSese, practic nu poti s programezi modul in care oamenii dau click pe anunturile de pe site-ul tau. Poti sa stai o luna fara sa primesti un click si la final sa se trezeasca trei vizitatori sa dea click si atunci esti deja suspect. In plus nu poti sa faci nimic daca vrea cineva s iti faca rau si sa dea click fara sens pe anunturile tale.
  In concluzie Google favorizeaza AdWords in detrimentul AdSense, AdWords aduce bani pe cand AdSense este doar o unealta pentru ca AdWords sa existe (si unde mai pui ca oamenii scot bani din buzunar pt asta) in concluzie nu cred ca se va modifica ceva in viitor.

 5. google are tot dreptul sa fie asa. vor sa faca bani din internet, si fac. nu-i interseaza ca pierd niste useri cateva zeci de dolari (macar) pe luna. ii intereseaza investitorii, vor sa aibe preturi mari actiunile, sa aibe rezultate, sa fie credibili. mi se pare foarte normala politica lor aparent prea “transanta” / “dura”. scopul lor e sa castige ei bani, fiind cat mai credibili, nu sa faca acte caritabile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: