home de pe net Cand fetele abereaza despre IT

Cand fetele abereaza despre IT

Ca si in cazul postului de IT Manager, si cerintele postului de administrator de retea depind foarte mult de firma care angajeaza. Nu exista un standard ci doar cateva caracteristici generale ale acestui post.

Pacat ca articolul asta nu e prea lung, e bine totusi ca s-a oprit acolo unde trebuia sa se opreasca, altfel ar fi fost si mai dragut de analizat.

Bineinteles la eva.ro

Si daca in articolul de sus se vorbeste de rezolvarea problemelor de “travel shooting” (nu va spun ca se cheama altfel ca poate ziceti ca eu gresesc – troubleshooting ), sa nu uitam de postul de manager IT descris aproape la fel, aici managerul tre sa fie leadership, adica sa conduca barca 🙂 Aici

Nu pot sa nu remarc un comentariu de pe rlug: Sa fie oare  “troubleshooting” ?
ce prozaic… credeam ca s-a deschis sezonul si e un fel de safari, in care adminii pleaca in vacanta si impusca toti userii care le ies in cale (wolfy)

4 thoughts on “Cand fetele abereaza despre IT

  1. “Ca si in cazul postului de IT Manager, si cerintele postului de administrator de retea depind foarte mult de firma care angajeaza. Nu exista un standard ci doar cateva caracteristici generale ale acestui post.”

    Corectura pentru cei de la eva.ro si reclama in acelasi timp, tot pentru ei: au uitat sa puna virgula inainte de conjunctia adversativa “ci”! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.