home to blog Cand e criza facem raliu

Cand e criza facem raliu

Zilele trecute toate televiziunile au fost amendate de CNA pentru ca si-au depasit in mod repetat numarul maxim de minute de publicitate ce pot fi difuzate intr-o ora. In schimb lumea face demonstratii si se plange ca nu sunt bani. Totodata agentiile au vazut ca sunt preturi mici pe piata si au inceput sa cumpere in prostie. Partea proasta e ca nimeni nu risca sa creasca preturile.

Si daca vorbim de publcitate, vedem alte neconventionale de la Renault (nu?), care acum ca tot se plictisesc si e criza, fac raliuri prin tara ca sa arate ce masini misto au ei si cum trebuie sa le cumpere toti. Bineinteles ca oricine se va bucura. De cate ori vezi o masina de raliu de aroape?

Poze de azi de la Pitesti, trimise de e-nigma.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Cand e criza facem raliu

  1. Fusei si la demo efectiva. Mult prea mult zgomot pt 20 min de show, cateva derapaje controlate si rotiri pe loc de 10 sec, abiaapucai sa filmez, si apoi acasa. Strada blocata o zi intreaga, Scorseze Security platiti sa apere masinile de muste, Politie si Jandarmerie la greu.. daca paine nu e, Micul Circ umple timpul, tinand oamenii cu ochii in soare.

  2. Mi-a luat-o Surprize Kinder inainte ! Fix asta vroiam eu sa spun ca raliuF1 ! 🙂

    Prin postu asta “jignesti” si fanii f1 si cei de raliu ! 😀

  3. te deranjeaza publicitatea la vt sau la radio?este prost facuta?poti sa pui mina pe telecomanda si sa schimbi postul.nu te obliga nimeni sa stai cu ochii atintiti in televizor.poti sa iesi sa te plimbi cu sotia sa dai la peste sa citesti o carte etc.poti sa comentezi si publicitatea sau actiunea dintr-un film. :)spune ce-ti place si ce nu.

  4. In opinia mea, a fost o idee excelenta a departamentului de marketing. Foarte putina lume are ocazia de a auzi pe viu o masina de formula 1 sau de a vedea cascadorii. Da, show-ul a fost scurt si cu pauze, dar a impresionat multa lume.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: