home to blog Campanie murdara

Campanie murdara

Pliante de genul asta, numai ca celelalte contin nume de candidati au inceput sa apara prin cutiile postale. Adica vine candidatul xulescu si-l injura printr-un pliant pe candidatul celalalt. Se recurge astfel la acuze, jigniri si atacuri dure si directe.

campanie electorala

Iar asta se intampla in toate sectoarele din Bucuresti.  Pana si Oprescu a facut un viral unde ii da cu piciorul in gura lui Blaga.

Sunt curios cum e in tara, acolo unde au mai ramas in turul 2. Poza via

12 thoughts on “Campanie murdara

  1. heh. numai de s-ar face i sesizare si ar fi prins cand imparte pliantele respectivul… asta e caz penal ar fi funny 🙂

    sa caut si iti trimit ceva tot in genul din ilfov 🙂

  2. Mi se pare absolut normal, te adresezi prin limbja specific populatiei pe care vrei sa o sensibilizezi. Asa cum exista reclame targetate, de ce n-ar exista si campanii?

  3. Concluzia este simpla si jalnica – inlocuim niste jigodii cu alte jigodii. Si pe unii si pe altii ii doare la 2 metri in fatii putzii (nici macar in) de noi si de copiii nostri (ne-ar impusca cu zambetul pe buze). Jigodii feseniste !

  4. campania din anul acesta a fost una dintre cele mai murdare si penibile campanii de pana acuma , spam pe messenger , spam pe mail , spam in cutiile postale , spoturi cu copii minori si multe alte rahaturi destul de urata aceasta campanie

  5. in lege scrie clar ca nu ai voie sa folosesti un copil , dar in romania legile sunt facute ca sa fie incalcate , ei au bani si putere si nu are nimenea ce sa le faca

  6. nu stiu cine a facut acest card/flyer sau ce o fi. noile noastre carduri si flyere vor aparea luni. nu zic ca nu e adevarat mesajul, dar limbajul nu face parte din strategia noastra de comunicare electorala. ne-am da cu stangul in dreptul pentru ca noi tintim electoratul educat al sectorului pe care vrem sa il mobilizam la urne si asta va poate spune orice analist politic, oricat de incepator ar fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.