home to blog Campanie cu furt si google adsense

Campanie cu furt si google adsense

PD-L avea un slogan electoral care voit sau nu n-a fost inregistrat la OSIM. A venit PSD peste noapte si a scos bannere de genul asta. A venit apoi iarasi PD-L si a pus peste bannerele PSD un mesaj logic si normal cum ca PSD fura.

In schimb Olteanu si  Tariceanu au descoperit internetul si avantajele publicitatii prin google adsense. Dreptn urmare pentru un click de 0.03 dolari ei isi permit sa se afiseze pe toate siturile ce au publicitate de la google. Asta inseamna in mod indirect ca acele situri sustin candidatii politici ce isi cumpara reclama acolo.

Pe scurt, pentru a nu sta si filtra atat de multe situri de campanie, am renuntat la google adsense. Iar pentru 0.03 dolari pe click nu cred ca se merita sa revin in sistemul de la Google. Cu alte cuvinte nici situri mari, sau foarte mari nu castiga suficient de mult de la Google.

12 thoughts on “Campanie cu furt si google adsense

 1. pai 0.03 primesti tu dar ei platesc ceva mai mult. probabil un 0.05 🙂
  plus ca se mai si liciteaza, deci pretul creste mereu.
  evident ca la cati bani se ruleza prin campanii, ii doare fix in declaratia de avere.

 2. Pai este super cum ai facut, asa PNL-ul facea reclama si daca mergea bine treaba venea si PSDul pe online cu reclama, venea si PD-L, veneau mai multi, unii cresteau pretul sa apara ei si nu concurenta, concurenta crestea si ea pretul si se ajungea la mai multi centi pe clik.
  Sunt niste bani care trebuie sa ii oprim sa ajunga pe online, e mai bine sa ajunga la TV si in ziare ca pe un site sau blog daca apare reclama PNL inseamna ca este site PNL-ist dar daca apare in ziar sau la tv reclama la PNL este clar ca nu sunt PNL-isti.

 3. Man, ti-as fi zis BRAVO mai ales in cazul in care ai fi renuntat la adsense chit ca-ti dadeau 3 dolari per click.
  Google are o problema. Pe de o parte e invaziv, vezi cazul evocat de tine, pe de alta parte cenzureaza dupa niste criterii obscure (vezi http://sexus.ro/cenzura-google/). Datorita pozitiei dominante pe care o are, nu m-as mira ca in ceva vreme sa treaca si la alte nazbatii. De urmarit. A, si daca imi intra cineva pe blog, sa dea un click pe Luna de Fiere. Tot de greata politica e vorba si acolo…See u on 30…

 4. Si eu am Adsense, dar nu vad nicaieri continut politic pe site-ul meu. Poate e tocmai pentru ca nu scriu despre politica in el, cine stie ?? …. Asa ca sa nu mai vorbim degeaba, odata ce Google ne da continut relevant la reclamele pe care le posteaza pe site-urile noastre, IN FUNCTIE de content-ul nostru.

  Daca site-ul are un Page Rank mai ridicat sa zicem, pe domeniile social sau politic (si evident ca Google cam stie ce cuvinte inseamna ca un site este social sau politic), atunci nu o sa bage ceva exact la fel, de la concurenta, ci similar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.