home to blog Cam cati bani sparg deputatii nostri in fiecare luna

Cam cati bani sparg deputatii nostri in fiecare luna

Pe pagina de net a Camerei Deputatilor se publica in fiecare luna cam ce cheltuie fiecare deputat al tarii asteia. Ce nu se publica acolo este totalul cheltuielilor fiecarui deputat. Totalul cheltuielilor din fiecare luna nu exista, campurile alea nu sunt publicate.

Ei bine cineva a stat sa le adune, iar cheltuielile de pe luna martie ale deputatilor din minunata noastra tara circula acum pe mail. Drept urmare:

Deci doar 1,731,460 € cheltuiesc 335 de deputati  in fiecare luna. Bineinteles ca sunt si luni cand se cheltuie mai mult.

Acum intelegeti de ce se chinuia Basescu sa ii reduca. Si acum intelegeti de ce nu vor astia sa plece si tin cu dintii de ciolan? De fapt astea le vedeam si pana acum, ca sunt informatii publice. Dar nu statea nimeni sa le adune.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Cam cati bani sparg deputatii nostri in fiecare luna

  1. Pe langa faptul ca sunt nesimtiti si le-ar trebui diminuate veniturile, nu neaparat redusi. E tare asta “Acum intelegeti de ce se chinuia Basescu sa ii reduca.” :)) 1. Basescu cheltuie de unul singur banii astia
    2. Vrea sa-i reduca ca sa ramana el mare sef si sa duca Romania pe culmile gloriei, ca sa traiasca tara bine

  2. Ma nene, are dreptate unu’ mai sus, sumele totale sunt obtinute prin ADUNAREA SALARIULUI BRUT PLUS CEL NET PLUS restul?
    Ce puii mei e asta ma? Aduni de 2 ori salariile??

  3. Niste nesimtiti. Se uita la filme PORNO pe laptop-urile cumparate din banii nostrii si sunt platiti tot de noi. As reduce toate cheltuielile si le-as da 1000 EUR pe luna la fiecare…Nesimtiti si prosti!

  4. Nu ma intereseaza politica,nu fac politica, doar mi-am exprimat o parere. Oricine era mai bun decat Basescu. Si nu sunt fan al nici unui spagagtist asa ca idee

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: