home to blog Cald si radiatii

Cald si radiatii

Afara e cald, ceea ce e bine, ciudat e faptul ca cerul Bucurestiului e acoperit cu o pacla cetoasa de fum.
Pe langa asta autoritatile maghiare au dat o avertizare potrivit careia nivelul de radiatii e mult mai ridicat in aceste zile. Ai nostri stau cu mana in san si zic ca n-au aparatura necesara ca sa inregistreze asa ceva.

Mie mi se pare corect, ANM-ul are monopol pe mass-media romaneasca. Adica tu site, agentie de presa, orice ai fi in Romania n-ai voie sa difuzezi vreo stire despre meteo, vreo prognoza meteo decat daca iei date de la ANM, daca nu faci asta incalci legea.  Adica daca nu dai ANM-ului banii incalci legea.

Si cu toate astea ei n-au de unde bani ca sa isi cumpere aparatura, sau macar sa o dezvolte pe cea existenta. Ei se lauda cu doua radare meteo, care oricum au ajuns aici cu mult dupa ce au fost instalate in restul continentului.

Dar e bine sa ne incredem in meteorologi. Ei vor sa ne protejeze si nu dau avertizari ca sa nu ne speriem, in schimb daca noua ne e cald pe strada nu meteorologii sunt de vina. Si totusi, ma gandesc daca fumul si praful asta ridicat deasupra orasului ne protejeaza de radiatiile astea?

5 thoughts on “Cald si radiatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.