home to blog Calatoreau fara bilet

Calatoreau fara bilet

Cer scuze, am scris articolul de mai devreme la presiunea evenimentelor si manat de o mila ciudata. Vai saracii oameni.

Am vazut azi in imagini ca avem si noi pluguri din alea care mananca zapada. Nu stiu de ce naiba le-a luat doua zile sa ajunga pana la trenul ala.

Mai mult decat atat, calatorii din tren mergeau fara bilet. Drept urmare nu pot cere despagubiri de la CFR. Eu zic ca natura i-a crutat. Trebuiau sa ii lase acolo in camp. Scapam de o grija.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

29 thoughts on “Calatoreau fara bilet

    1. După tricourile alea, de fapt după ţoalele suficient de sumare pentru ce ar fi trebuit să fie afară, şi după câtă linişte se vede pe faţa celor care nu participă la paranghelie, mi-e greu să cred că filmarea este din acel tren.

  1. Piticule sa ma cac in playerul vostru ca eu vedeam clipul iar reclama din clip rula in background si nu o auzeam pe baba de la muzica aia

  2. Sincer dezinformezi destul de mult, te-ai interesat cum arata unitatile CFR-ului de dezapezire? Arata ca in filmele tale, insa probabil erau pe alte rute.

    Greseala a fost ca a plecat trenul, nu ca a ramas inzapezit.

  3. Intr-o tara civilizata se cumpara bilet. Romania mai are de invatat totusi. Dar daca au circulat fara bilet… asa le trebuie. Teoretic ei nici macar nu erau in tren, deci practic nu au de ce sa se planga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.