home Telenovela Vecina, to blog Cainii vagabonzi

Cainii vagabonzi

[poll=7]

Si mai ales de ce?

Asta a fost scrisa pentru simplul motiv ca m-am lovit de o groaza de comentarii fara noima in seara asta, de fapt de vreo 2 3 zile incoace.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 thoughts on “Cainii vagabonzi

  1. Cainii sunt inraiti tot de oameni, cainii(majoritatea) sunt pe strazi tot datorita oamenilor, deci problema nu tine de caini, ci de oameni, care ar trebui educati in privinta asta. De boschetari nu zice nimeni nimic? Vi se par mai docili si mai simaptici? Mai frica imi e de un om, decat de un caine. Dupa cum am vazut cei mai multi sunt de acord cu eutanasierea, pentru ca nu implica nici o rapsundere, nici un cost, si nu e mai simplu asa? Vreti o tara europeana stand degeaba nu?
    Diferenta dintre romani si orice alt stat tine de educatie si de civilizatie, si nimic altceva!

  2. nu sunt pentru eutanasierea cainilor…cainii vagabonzi sunt pe strada din cauza oamenilor…cei care au copii, sa aiba grija lor…daca ar fi castrati, nr. cainilor ar scadea, ar muri din cauze naturale…ce usor e sa spui ,,CAINII VAGABONZI AR TREBUI OMORATI ORICAND SI DE ORICINE”..cum spune corinalili…daca acesti caini sunt pe strada,infometati, este tot din cauza oamenilor..care nu sunt OAMENI…va tot faceti probleme de costurile unui adapost nenorocit, care, dupa un timp, nici nu ar mai exista, cainii ne mai inmultindu-se…sau poate , prin educatie, oamenii ar mai adopta din ei..V-ATI INTREBAT VREODATA , CAT COSTA INTRETINEREA UNUI DETINUT, CARE ARE TOT CE-I TREBUIE, UN ACOPERIS CALD, HRANA LA TIMP, CARE STA DEGEABA, IN CONDITII PE CARE MULTI PENSIONARI NU LE AU (dar care mai cresc si cate un catel amarat, scapat din mana hingherilor,)…DIN BANII CUI CREDETI CA E PLATIT CONFORTUL DETINUTILOR, CARE , DUPA CE IES, ITI MAI DAU SI UNA IN CAP, SAU TE LASA FARA PORTOFEL(in cazul fericit..)…daca ar primi ceva resturi din mancarea noastra si putina apa, in loc de picioare in burta sau pietre in cap, nici cainii nu ar mai fi agresivi..EUTANASIEREA NU ESTE O DOVADA DE CIVILIZATIE….

  3. bai voi astia contra eutanasiere de v-ar rupe voua vreun maidanez picioarele atunci sa va vad. sunteti vegetarieni?? cand milioane de animale mor pe zi in abatoare sa mancati voi carne si sa hraniti maidanezii nu e bai?? ipocritilor taranilor unde in ce tara civilizata mai vedeti caini vagabonzi?? sunteti niste retardati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.