home to blog Cainii cui? Sunt in pericol?

Cainii cui? Sunt in pericol?

Internetul romanesc e scandalizat astazi  la vederea acestei poze prin care vai doamne mor cainii de la adapostul de la Glina.

Foarte bine. Stirea e de duminica, de atunci se agita lumea ca se umplu custile animalelor de la Glina, abia azi a sarit in sus pe internet si lumea s-a scandalizat. Vai doamne ce se intampla acolo, a nins si a acoperit custile. Eu am fost cinic: daca mor cainii de la Glina  inseamna ca se face loc acolo pentru alti caini din oras care n-au unde sa fie dusi si astfel stau pe strazi.

Lumea a zis ca sunt cu capul. Asa o fi? Sau pentru cei de la Glina se numeste selectie naturala? Ok, n-ai rezistat, ne pare rau, iti multumim ca ai stat printre noi, acum asteapta altii sa iti ia locul? Sau de cainii de la Glina trebuie sa ne fie mila si sa mergem sa ii ajutam?

Atunci ce facem cu cainii dintre blocuri, ce facem cand ajungem seara acasa si venim cu taxiul pana in fata scarii ca ne e frica sa mergem 5 metri pe jos ca sa nu ne muste un caine? Atunci care caini sunt buni si trebuie ajutati si care caini sunt rai?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Cainii cui? Sunt in pericol?

  1. Pitcule: uite care e treaba cu cateii aia. Daca trebuie eutanasiati, atunci sa fie asa. Dar daca i-ai pus intr-un adapost, fie el si temporar, trebuie sa ai grija de ei pina le faci injectia. Sau vrei sa ii omori prin asfixiere ? Asta ar fi inuman. Si o spune un nene cu opinii mult mai drastice in privinta ciinilor comunitari.
    Si mai ales ca acel adapost era unul privat, dupa spusele lui marie_jeanne mai sus. Clar ca acel adapost are ceva probleme de s-a ajuns fix la rahatul asta de situatie.

  2. pai bai piticule, erai singura mea speranta pentru blogosfera. Cainii dintre blocuri te deranjeaza? dar cocalarii care-ti iau portofelul? Aia de ce sa nu fie eutanasiati? cocalarii aia de-ti pot viola mama/sora/sotia sau pe tine… ei nu ar fi ok sa fie pusi intr-un adapost si kilariti? de ce atata rautate vis-a-vis de caini? eu am 3 acasa, nu pot adopta mai multi din lipsa de loc. ar trebui sa-mi urmati exemplul . in fine, ne cacam pe noi vorbind de caini vagabonzi mancand un rahat de big – mec , fara sa ne pese de nimic altceva in afara de specia noastra de animale umane…e trist, urat si scarbos …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.