home to blog Cafeneaua Ferrari

Cafeneaua Ferrari

Nu stiu cum sa va zic, nici nu stiu de ce am primit mailul asta (de fapt stiu, dar nu inteleg de ce inca il mai primesc:P), dar am aflat ca s-a deschis o cafenea pentru pasionatii de Ferrari. Ceea ce e bine, numai anul trecut s-au vandut de vreo 7 ori mai multe Ferrari in Romania decat se bugetase. Iar nu mai devreme de ieri am vazut unul cu numere rosii prin Bucuresti, ceea ce inseamna ca se si livreaza masinile astora care le cumpara.

Oare fac credit pentru ele?

Ma rog, nu m-a marcat in mailul de anutare a cafenelei faptul ca nu stiu ce se intampla inauntru. Nu m-a interesat asta, ca n-am bani de cafenea Ferrari si nici hainele adecvate (habar n-am de la ce firma tre sa ma imbrac ca sa ajung acolo. Ce pantofi si pantaloni trebuie. Tricoul Lacoste e low-cost nu?). In schimb m-a emotionat poza asta:

Adica niste masinute parcate in fata cafenelei, pe banda 1 de circulatie, in dreptul semaforului. Si in partea din dreapta a pozei ce vedem? Concursul Politiei Rutiere care dirijeaza traficul ca nu cumva sa se apropie cineva de masinile Ferrari.

Pai da, asa da. Adica ai Ferrari nu te amendeaza nimeni pentru ca parchezi aiurea, nici nu iti ridica masina de acolo. Cum ar fi sa vedem un Ferrari din asta ridicat de hingherii aia? Si sa vina dupa aia sa zica, ca uite e masina sigilata, e legata cu sfoara.

Bine, pana sa fac eu asta mai am mult de visat. Sau trebuie sa ma apuc sa fur.

In schimb, daca am vreun cititor cu Ferrari, atunci sa-mi comenteze si mie si sa-mi zica cum e la cafenea.

8 thoughts on “Cafeneaua Ferrari

  1. Super tare mi s-ar parea daca s-ar deschide o cafenea pentru cei cu Logan. In primul rand ar parca in fata ei Presedintele tarii, ar avea cred un succes mai mare pentru ca si-ar permite mai tot romanu’ sa vina acolo, s-ar face si o reclama frumoasa la masina si nu s-ar mai simti atata lume marginalizata din simplul fapt ca nu au bani de un Ferrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.