home to blog Cafea fara lapte

Cafea fara lapte

Am ramas fara lapte in automatul de cafea, asta pana vine baiatul sa ii faca plinul iar, e o cafea tare, fierbinte si ciudata.
Pe langa asta, ori nu suntem dulci de ajuns, ori vrem mai mult? Nu de alta, dar mai am putin si voi fi disperat de reclamele la ciocolata. Oriunde ma uit ciocolata, ciocolata si numai ciocolata. Ce ma frapeaza mai mult e ca pe langa ca e prea multa ciocolata, asta e mancata numai de femei. E ciocolata pentru mame, pentru iubite, pentru prietene si pentru fetele singure care vor sa isi inece amarul intr-o ciocolata. E un pic cam prea mult as zice.

Inteleg ca sunt multe sortimente de ciocolata si ca trebuie promovate, dar toate reclamele sa fie la fel intre ele? Si pe langa asta sa se copieze toate ideile dintre reclame dintr-una intr-alta? Si cate femei au fost sacrificate prin ingrasare in realizarea reclamelor astora?

Nu ma judecati gresit, dar eu nu ma agit prea tare dupa chestii dulci, de asta nici nu-i inteleg pe dependentii de ciocolata.:)

4 thoughts on “Cafea fara lapte

  1. Mai nu cred ca trebuie sa fii dependent de ciocolata ca sa-ti placa, eu de exemplu este cand am pofta de cioco frate si mananc 2 intr-o zi si mi-o trecut pt o vreme. Si sa stii ca multe fete nu mai mananca cioco fiindca isi respecta silueta, doar trebuie sa arate bine nu? Nimanui nu-i place o fata cu “burtica”

  2. Pai tocmai ca nu te agiti dupa chestiile dulci, din cauza asta nu ii intelegi pe dependentii de ciocolata. Eu sunt o dependenta si recunosc (in principal din motive medicale: insuficienta zaharata = nu am suficient zahar in sange si trebuie sa mananc o ciocolata minim pe zi). Dar mananc ciocolata si pentru ca imi place…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: