home to blog Ca esti tzaran

Ca esti tzaran

Din ciclul tzaranul din spania se intoarce, azi mi-au taiat calea doua masini care aveau pe spate autocolante din alea cu eu nu blochez intersectia, sau eu nu sunt bizon in trafic.

Ce sa le ceri unroa ca astia? Ca atunci cand mergi cu 60 in accelerare, sa franezi brusc in speranta ca nu ii lovesti? Sa ii injuri de mama? Sa le zici ca nu le-a luat tacso strada?

Aseara am mers cu RATB-ul, prima data anul asta. Am vazut o groaza de fete triste (a se citi fetze), oameni suparati, obositi, apasati de griji, fara chef sa vada si sa priveasca inainte. Acelasi lucru l-am vazut azi dimineata in trafic. Daca lumea era obosita de obicei, azi i-am vazut tristi, stresati, ingandurati …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Ca esti tzaran

  1. Liviu,

    nu stiu de ce aici nu imi apare mesajul, dar ti-am raspuns chiar pe blogul tau, unde spuneam ca te cam contrazici cu ceea ce afirmi in alt post de-al tau:

    “Nu sunt idealist. Dar ce-ar fi sa uitam pentru cateva saptamani de toata tarasenia care se intampla de atata timp in tara noastra, in viata noastra, in noi? Sa fim mai buni, sa ne curatim simturile, sa ne spalam pe maini de rautati, de mici invidii, de lucrurile slabe pe care le gandim sau pe care le facem. Sa ne intoarcem privirile spre noi, sa ne restartam sistemul interior de rulare a aplicatiilor sufletesti si sa ne prezentam cu desktopul curat la Inviere, luand lumina cu mainile libere si cu gandurile nivelate, primenite, asezate cap la cap, ca pentru eternizare. In miljocul marii din noi, cu capul in palme, ravnind la tot ce e mai bun si mai frumos.

    E greu? E chiar asa de greu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.