home to blog Ca e de la guvern

Ca e de la guvern

In seara asta am auzit o replica geniala. Anul trecut masinile din parcul guvernului au facut in total vreo 3.000.000 de kilometri. Adica au mers in medie vreo 200 de kilometri pe zi, pe masina. Iar Boc, e total mirat si speriat de cum se genereaza cifrele astea.

Pai sa ii explic eu cat de simplu e? E masina de serviciu, masina de serviciu merge cu  benzina, benzina se alimenteaza pe card de alimentare de la benzinarie, fara limita, ca doar de aia e guvern. Pai atunci de ce sa stai cu masina in parcare, daca benzina e platita din banii publici si nu e contorizata. E foarte bine, foaia de parcurs intotdeauna poate fi umflata cu tot soiul de deplasari, nu e greu, iar o ruda sau un prieten va avea intotdeauna nevoie de un drum. De ce sa nu-l faca cu masina institutiei, sau cu ajutorul tau.

Ce, credeti ca veti scoate ceva reduceri de cheltuieli de aici? Nici o sansa, mai bine investiti ceva mai bine si ii puneti sa circule mai  atent, fara sa loveasca masinile publice. Lasati-i sa se plimbe, insa sa isi faca raport de probleme dupa deplasare 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Ca e de la guvern

 1. Sau se alimenteaza alta masina cu cardul respectiv, soferul taxandu-l pe respectivul cu ~50 de bani mai putin la litru. Metoda e practicata de toti soferii de la diferite institutii/firme.

 2. Am un prieten care lucreaza la o firma de distributie cu un astfel de card! Vine cu clientul…se baga la pompa, pune motorina in masina firmei de distributie, o scoate repede fara sa puna pompa la loc si apoi alimenteaza si masina clientului! Isi ia 2.5 lei pe litru! Afacere mare…isi scoate o gramada de bani!

 3. Si astea toate pe banii prostului de contribuabil. Dai la stat jumatate din cat castigi, ca apoi sprijin medical si social din parti, la care se mai adauga si furturile nesimtite ale astora. Sa mai platesti impozite? Sa nu iti bagi ceva in tot arborele genealogic al lor? Sa nu fugi in Botswana, macar asa esti bucuros cand iti ramane o pula* din salariu.

  *moneda, scuzati de expresie

 4. Piticu,stii ceva?
  Toti sunt la fel cand e rost de ceva pe gratis.
  Am o rugaminte la tine,stiu ca poti ajuta ,doar sa vrei.
  In 15 februarie e Ziua Internationala a copiilor bolnavi de cancer.Copiii s-ar bucura sa primeasca un dar cat de mic.
  Tu ai multi vizitatori si poti sa spui si celor de la RTV,cu cat mai multi vad anuntul,cu atat mai multi bani se pot strange pentru copii.
  Multumesc.
  http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/02/05/printre-sarbatori/

 5. Sambata 7 februarie 2009 12:00 se va desfasura , in toate marile orase din tara , un miting de protest ANTI TAXA AUTO . Organizatorii au obtinut aprobari pt. locatiile propuse . Evenimentul a fost comunicat catre agentiile de presa si televiziuni. Pana la acest moment nu se pomeneste nimic despre acest subiect.

  Parca ar exista interesul ca acest protest sa ramana nemediatizat .

  Cine are acest interes ? Guvernul , importatorii …producatorii ..adica cei care au puterea si banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.