home to blog Buzz me

Buzz me

Pe langa enervantul buzz de pe mess (incercati sa-l traduceti in romana pentru mine va rog), pe langa faptul ca toata lumea are servicii de genul asta, vine acum Google cu o baza de date de 200 de milioane de utilizatori si le ofera tuturor Buzz.

E ceva de genul – cum zicea Mihnea – un fel de facebook pornit din start cu 200 de milioane de profile.

Mi s-a activat si mie in seara asta in mail si m-am jucat cu el putin. Da, sharuiesc o groaza de rss-uri cu prietenii mei, astfel incat ei vad in inbox-ul lor ce vad si eu, primesc pe share ce vreau eu sa le arat si comenteaza toata lumea orice. Intr-adevar, e bun, ar creste comunicarea pe inca un canal de comunicare. Culmea, asa iti faci si prieteni noi mai repede si urmaresti mai usor firul discutiei.

Insa: nu prea are filtre, interfata e nasoala, nu prea ai cum sa ascunzi ce nu vrei sa urmaresti, dar sa vezi totusi alte buzz-uri de la persoana respectiva si bineinteles nu poti sharui cu altii din afara sistemului buzz-urile tale. Ar insemna sa le dai acces in mailul tau.

Partea buna e ca il vad mai bun decat google wave si daca nu s-a propagat inca la tine in mail, arata cam asa. Astept primii spammeri de pe buzz cu viagra.

5 thoughts on “Buzz me

 1. E obositor si numele e foarte prost ales … pe mine ma duce cu gandul la concurenta – Yahoo… Oricum, eu l-am dezactivat dupa primele 5 minute. Exista un link in footer in interfata Gmailului care zice asa “Turn of Buzz”. Si gata 😀

 2. Mai ai si tupeu sa intrebi de spammeri.
  Tot ce vad pe Buzz e:
  Dorombach Cristian – Realitatea.net Stiri
  Dorombach Cristian – Twitter, de sus pana jos.
  Spamm-ul a cam inceput 😀
  In alta ordine de idei, arata ca un Facebook redus numai la Wall… cam obositor de altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.