home to blog Buna, tocmai am intrat pe chat si am dat peste nick-ul tau

Buna, tocmai am intrat pe chat si am dat peste nick-ul tau

Daca data trecuta cand am primit un spam pe telefon venea de la un nume si nu un numar, astfel incat nu puteam sa ii raspund sau sa ii explic ceva, adineauri cum stateam linistit am primit urmatorul mesaj:

LAURA: buna! tocmai am intrat pe chat si am dat peste nick-ul tau, daca nu te deranjez, de unde esti si ce cauti? Pentru a raspunde trimite M laura: text.

Mesaj primit de la 1391.

Eh si la o cautare simpla pe google (sunt buni, au ales un numar care nu e indexat in google, inca) am gasit ca tariful pentru serviciul asta e de 0.99 centi pe sms, ca e un videochat cu roboti erotici [:)))] si ca sunt si altii care le-au raspuns la mesaj, iar acum nu mai scapa de ele. Pai da, la tariful ala te asiguri de un alt spam de vreo 10 mesaje cel putin. Si un thread dedicat pe softpedia.

Acum ce facem? OTV a vandut siteurilor de videochat baza de date de spam de la 100% adevarat? Baza de date pe care a cumparat-o pe bani frumosi de la altii? Sau aia au vandut-o iar?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Buna, tocmai am intrat pe chat si am dat peste nick-ul tau

 1. Si eu am primit acelasi mesaj. La aprox o luna a mai venit unu’ fara ca eu sa le fi raspuns. Interesant e ca se intampla doar pe cosmote. Evident cei de la cosmote nu stiu nimic, decat ca este de la nu stiu ce firma obscurca, mobiweb pe numele lor, firma care nu poate fi contactata la numerele de telefon care se gasesc pe net.
  Foarte tare!

 2. Primit ieri pe mail, ca vechi client persoana juridica (probabil dupa ce unul din colegii mei a vorbit cu ei):

  Buna ziua,

  Vodafone a lansat AdPlus, serviciul de Mobile Advertising, prin care clientii pot directiona mesaje comerciale catre un numar de pana la 9 milioane de potentiali clienti.

  Vreau sa va recomand acest serviciu si va rog sa ma ajutati cu un acord de principiu pentru o intalnire cu reprezentantul de vanzari Vodafone sau al agentiei de publicitate partenere (Splendid Interactive) pentru o prezentare live.

  In acest sens , asa cum am vorbit la telefon, v-am trimis un fisier cu o prezentarea pe scurt a serviciului.

  Acordul pentru prezentare trebuie insotit de datele de mai jos:

  Persoana contact marketing:
  Functia ocupata* :
  Telefon de contact* :
  E-mail*:
  Propunere data intalnire:
  Propunere loc intalnire:
  Alte persoane de contact:

  * Camp mandatoriu

  Pentru detalii, va stau la dispozitie prin email sau la telefoanele de contact de mai jos.

  Va multumim,

  Constantin Simion

  Officer, Connection Business
  COp – Credit and Connections
  Vodafone Romania
  3Gmobile: +4 07232*****
  Office: +4 03720*****

 3. Am primit si eu o groaza de tampenii de astea de mesaje, chiar am fost sunat de “Cosmote” ca am castigat un premiu de vreo 5000 de euro. L-am trimis pe ala in podul garii, si i-am inchis telefonul, cum era normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.